LJUBAV JAČA OD NJEGOVOG PRELJUBA I OVISNOSTI: Glumica dala drugu priliku suprugu koji ju je ovako javno osramotio

Tori Spelling snimljena je na Valentinovo na večeri sa suprugom.

Profimedia

Tori Spelling (49) dala je drugu šansu svom braku s glumcem Deanom McDermottom (56) nakon turbulentnog razdoblja kroz koje su prolazili neko vrijeme, a sve su bila glasnija šuškanja o njihovom razvodu.

Zvijezda kultne serije 'Beverly Hills, 90210' snimljena je na Valentinovo u romantičnom izlasku sa suprugom. Par je uživao u večeri u restoranu u kalifornijskom gradu Agoura Hills.

Profimedia 

Tori je blistala u crvenoj, svjetlucavoj haljini s visokim prorezom koju je uskladila sa sandalama dok je McDermott nosio crne hlače, košulju, kravatu i kožnu jaknu. Supružnici su uživali u večeri na terasi restorana, a prije odlaska su se grlili.

Profimedia 

Nakon toga su se u autu ljubili i pokazali da su zaboravili bračne probleme s kojima su se borili.

Inače, Tori i Dean su u braku od 2006. te imaju tri sina i dvije kćeri. Krajem 2021. je izvor blizak paru rekao da su pred razvodom.

'Njihov brak je gotov i tako je već dugo vremena. Tori se sastala sa svojim odvjetnicima i planira uskoro podnijeti zahtjev za razvod. Pokušava sve prvo razraditi s njima i uvjeriti se da je financijski u redu. Ovo je najbolje za njih i dugo se spremalo. Godinama pokušavaju spasiti svoj brak zbog djece, no ne slažu se. Spavaju u različitim sobama mjesecima i ne smatraju se vjenčanima već neko vrijeme. Tori je spremna za novi početak i pokušava napraviti strategiju za to', ispričao je za E! News.

Profimedia 

Tori duže vrijeme nije nosila vjenčani prsten, a na njenim fotografijama na Instagramu je uvijek izostajao suprug. To je potaknulo šuškanja o problemima u njihovom odnosu.

Dean je 2013. bio uhvaćen u preljubničkom skandalu što je naškodilo njegovom braku s Tori i nakon toga je potražio pomoć za svoju ovisnost o seksu. Glumac je 2014. u dokumentarnoj seriji 'True Tori' rekao da je varao Spelling, a ona se nakon toga požalila da su njihovu djecu uznemirile informacije o tome na internetu. Glumica nije izgledala šokirano zbog preljuba već je rekla da ima razumijevanja jer je njihova veza počela prevarom jer su oboje bili u braku kad su spavali skupa.

Supružnici su se morali nositi i s financijskim problemima za što je ona rekla da su sami krivi zbog loših odluka. Usto, Tori se nekada borila s ovisnošću o alkoholu i drogi te se u trećoj trudnoći zabila autom u školu i za to je krivila novinare.

Profimedia 

Podsjetimo, par se upoznao 2005. na setu filma 'Mind Over Murder' dok su bili oboje u braku, no ubrzo su pokleknuli pred međusobnom privlačnošću i prevarili svoje supružnike. 'Bila je to ljubav na prvi pogled', rekao je svojedobno McDermott.