OD SLAVNOG OCA NASLIJEDIO LJEPOTU: Latino zavodnik koji je jednom rečenicom slomio srce brojnim ženama pokazao sina

Sin slavnog latino pjevača preslika je svog oca.

Profimedia

Slavni pjevač Ricky Martin godinama je bio tiha patnja žena diljem svijeta koje su ludovale za njegovim glasom, ali i stasom. No 2010. godine svima je slomio srce objavivši na svojoj službenoj stranici da je 'sretan gay muškarac'.

Tad je objasnio da se na taj potez odlučio zbog pisanja svojih memoara te godinu i pol starih blizanaca, Mattea i Valentina, koje je 2008. godine dobio uz pomoć surogat majke.

Instagram 

'Ovo je nešto što sam morao učiniti, pogotovo sada nakon što sam postao otac dva prekrasna dječaka koji su puni svjetla i koji me svakim danom uče novim stvarima. Sve ove godine u tišini i razmišljanju učinile su me jačim i podsjetile me da prihvaćanje mora doći iznutra i da mi takav oblik istine daje snagu da pobijedim emocije za koje nisam ni znao da postoje', napisao je tada.

Kako je Ricky ranije bio sa ženama, neki su ga počeli prozivati i govoriti da im je lagao.

'Seksualnost je jedna komplicirana stvar, nije sve crno i bijelo već je ispunjena bojama. Kada sam izlazio sa ženama, bio sam zaljubljen u njih. Osjećao sam se dobro, osjećao sam se prelijepo. Ne možete odglumiti kemiju koju osjećate prema nekome, kemija je bila tamo s njima. Nisam nikoga zavaravao', rekao je za magazin People pa dodao:

Instagram 

'Mnogi me pitaju bi li učinio nešto drugačije. Pa možda bih 2010. godine u intervjuu kada su me pitali o seksualnoj orijentaciji obznanio da sam gay. Bilo bi sjajno da sam to tada učinio, jer bih se osjećao nevjerojatno. Kada je riječ o mojoj seksualnosti i o tome tko sam ja, želim pričati o onome što me čini, o svemu što ja jesam. Jer ako to skrivate nalazite se između života i smrti', rekla je latino zvijezda.

Blizance Mattea i Valentina rodila mu je surogat majka, a Ricky je za španjolsko izdanje Vanity Faira izjavio da bi za anđela anđela poput njegove surogat-majke dao život jer mu je dala najveći blagoslov na svijetu.

Nekoliko godina kasnije, 2014. Ricky se zaljubio u sadašnjeg partnera Jwana Yosefa s kojim se vjenčao dvije godine kasnije i s kojim je dobio još dvoje djece, kći Luciju Martin Yosef i sina Renna Martina Yosefa.

Iako svoju obitelj ne pokazuje često, Ricky je napravio iznimku i nakon dugo vremena pokazao jednog od svojih blizanaca, 14-godišnjeg Valentina.

‘Nije više beba. Moj sin Tino, 14 godina’, napisao je uz fotografiju dječaka, a mnogi su se u komentarima začudili koliko je već odrastao, a nije se moglo previdjeti koliko sliči na svog slavnog oca.