BLISTA DOK IŠČEKUJE PRVO DIJETE, NO OVO JU JE SLOMILO: Umjesto da se veseli djetetu, prolazi kroz noćnu moru

Trudna Rumer Willis snimljena je u šetnji s dugogodišnjim dečkom.

Profimedia

Obitelj glumca Brucea Willisa (67) proživljava teške trenutke zadnjih nekoliko mjeseci zbog njegovog zdravstvenog stanja, a nedavno se saznala i njegova nova dijagnoza.

Jedino veselje u obitelji Willis trenutno je dolazak prinove. Naime, Bruceova najstarija kći, glumica Rummer (34) očekuje svoje prvo dijete, a sve češće ju se može vidjeti u javnosti u društvu njezinog dugogodišnjeg dečka, glazbenika Dereka Richarda Thomasa (28).

Par je snimljen u nedjelju u šetnji četvrti Studio City u Los Angelesu. Rumer je bila u ležernom izdanju, crnim tajicama, topiću koji je otkrivao njezin trudnički trbuh, kardiganu i šlapama.

Profimedia 

Glumica je s dečkom obavila i kupnju namirnica, a tijekom njihove šetnje izgledala je zabrinuto i nimalo veselo što je razumljivo s obzirom na stanje njezinog oca.

Inače, Rumer je prošle godine, 21. prosinca objavila na Instagramu crnobijele fotografije svog trudničkog trbuha i podijelila sretnu vijest s pratiteljima.

Profimedia 

Nakon toga se i njezina majka Demi Mooore pohvalila da će dobiti prvo unuče. 'Ulazim u svoju fazu seksi lude bake', napisala je uz objavu kćerinih fotografija na Instagramu.

Podsjetimo, cijela Bruceova obitelj objavila je zajedničku izjavu prošlog četvrtka i oglasila se o njegovoj novoj dijagnozi.

‘Kao obitelj želimo iskoristiti ovu priliku i zahvaliti vam na svoj ljubavi i suosjećanju za Brucea u ovoj posljednjih deset mjeseci. Zahvalni smo za vašu dobrotu i zato što znamo da volite Brucea kao i mi željeli smo vam dati novu obavijest o njegovom stanju. Otkako smo objavili da je Bruceu dijagnosticirana afazija u proljeće 2022, bolest mu je napredovala i sad smo dobili specifičniju dijagnozu: frontotemporalnu demenciju (poznatu kao FTD). Nažalost, problemi u komunikaciji su samo jedan simptom bolesti s kojom se Bruce suočava. Iako je to jako bolno, olakšanje je što napokon imamo jasnu dijagnozu.

FTD je okrutna bolest za koju mnogi od nas nikad nisu čuli i može pogoditi bilo koga. Za ljude ispod 60 godina, FTD je najuobičajeniji oblik demencije. Danas ne postoji lijek za ovu bolest, a nadamo se da će se to promijeniti u godinama koje dolaze. Kako Bruceovo stanje napreduje, nadamo se da će mediji biti fokusirani na to da rasvijetle ovu bolest o kojoj se puno više treba znati i istražiti.

Bruce je uvijek vjerovao u korištenje svog glasa kako bi pomogao drugima i kako bi privukao pozornost na važne probleme, bili oni javni ili privatni. U srcu znao da bi on, kad bi to mogao, htio privući globalnu pozornost na one koji također pate od ove bolesti i ukazati kako ona utječe na bolesnike i njihove obitelji.

Bruce je uvijek nalazio radost u životu i pomagao svima koje je znao da učine isto. Puno nam je značilo da se odjek te brige vratio njemu i svima nama. Bili smo jako dirnuti ljubavlju koju ste ukazali našem dragom suprugu, ocu i prijatelju tijekom ovog teškog perioda. Vaše neprestano suosjećanje, razumijevanje i poštovanje osnažuje nas da pomognemo Bruceu da živi što je bolje moguće’, stoji u objavi koju su potpisale njegova sadašnja supruga Emma Heming i njihove kćeri Mabel i Evelyn te bivša supruga Demi Moore s kojom je dobio kćeri Rumer, Scout i Tallulah.

Već su ranije iz izvora bliskog obitelji stigle vijesti da je Bruce u jako lošem stanju i da mu je teško komunicirati.

‘Bruce ne može puno govoriti, a čini se i da ne shvaća puno od toga što mu drugi govore. Tako da je Emma tu da mu pomogne komunicirati. Postoje dani kad se u njemu može pronaći tračak starog Brucea, ali to se događa rijetko i nakratko. Osjećaju da im on izmiče i to im slama srce’, ispričao je još ranije izvor blizak obitelji za Radar Online.

Nakon nove tužne vijesti oglasila se i glumčeva kći Scout (31) koju je dobio u braku s Demi.

'Osjećam se emocionalno umorno i pomalo preopterećeno, ali također jako zadivljeno ljubavlju koju toliko ljudi ima prema mom tati', napisala je uz svoju fotografiju na Instagram storyju.

Instagram 

Podržale su je starija sestra Rumer i mlađa sestra Tallulah (29) i podijelile njezinu objavu te su istaknule da su jako zahvalne na podršci koju su dobile nakon objave da im je otac bolestan.