ZASTRAŠUJUĆA LICA ŽENE KOJA SE UNIŠTILA: Pijana je vodila emisije, muž ju je varao 15 godina, a onda je prestala hodati

Televizijska voditeljica Wendy Williams čudno se ponašala pred kamerama u nedavnom odlasku u njujorški restoran na večeru.

Profimedia

Posljednje dvije godine bile su veoma turbulentne u životu televizijske voditeljice Wendy Williams.

Osim što je bolovala od limfedema zbog kojeg su joj stopala 'pozelenila' od progresivnog oticanja međustaničnog tkiva, pogoršala joj se cirkulacija u nogama zbog čega se morala kretati isključivo u invalidskim kolicima.

Profimedia 

Kasnije je u javnost procurilo da je Wendy u ranoj fazi demencije, a završila je i na rehabilitaciji zbog dugogodišnje ovisnosti o alkoholu. 'Wendy je pila svaki dan prije odlaska u bolnicu, čak i dok je snimala emisiju', rekao je jednom izvor za The Sun dodajući da je osoblje često govorilo da je djelovala prilično pijano kada je dolazila u studio.

'Svi su to vidjeli, ali nitko nije želio ništa reći zbog bojazni da izgubi posao. Uvijek je pijana, a jedino je bila trijezna dok se oporavljala od alkohola. Ona je alkoholičarka i teško je. Ne treba joj emisija, treba joj pomoć', dodao je izvor tada. Mnogi su njezinu situaciju 'opravdali' činjenicom da ju je bivši suprug Kevin Hunter varao 15 godina, a od njega se razvela tek 2020. godine nakon 22 godine braka. 

Profimedia 

Ipak, nedavno je najavila da kreće sa svojim novim projektom, točnije podcastom 'The Wendy Williams Experience' što će ujedno biti i njezin povratak u svijet medija nakon što je njezin show priveden kraju.

Sada su je paparazzi uslikali kako odlazi na večeru u restoran 'Fresco by Scotto' u modnoj kombinaciji koju slobodno možemo nazvati zastrašujućom, iako ni njezino lice nije bilo daleko od toga.

Profimedia 

Profimedia 

Izrazi koje je pravila dok su je kamere fotografirale mnoge su ostavili u čudu, a kakvo je njezino trenutno zdravstveno stanje, nije točno poznato. Ipak, dok je prilazila restoranu držala se za svog zaštitara pa je očito da i dalje ne može normalno hodati.

Kako je Wendy Williams izgledala u svom najgorem izdanju, pogledajte u našoj galeriji. 

Profimedia Wendy Williams je drastično smršavila