GLOMAZNE ČIZME NOSI ZBOG STRAŠNE BOLESTI: Pokušava sakriti zelena stopala, a uništila se pijana pred kamerama

Voditeljica Wendy Williams viđena je u rijetkom pojavljivanju u javnosti, a ponovno se čudno ponašala pred kamerama paparazza.

Profimedia

Posljednje dvije godine bile su veoma turbulentne u životu televizijske voditeljice Wendy Williams. Iako je neko vrijeme nismo mogli prečesto vidjeti u javnosti zbog životnih problema koji su je snašli, sada se ponovno počela pojavljivati.

Naime, paparazzi su je uslikali na ulicama New Yorku kako odlazi prema svom stanu, a na sebi je nosila crni outfit s njezinim već prepoznatljivim glomaznim čizmama.

Profimedia 

Ali, postoji i poseban razlog zašto ih mora nositi. Naime, njima prekriva limfedem zbog kojeg su joj se noge deformirale, a stopala 'pozelenila' od progresivnog oticanja međustaničnog tkiva. U jednom joj se trenutnu pogoršala i cirkulacija u nogama zbog čega se morala kretati isključivo u invalidskim kolicima.

Profimedia 

Kao i u proteklim pojavljivanjima, Wendy je pred kamerama činila čudne izraze lica te upirala prstom u fotografe, a mnogi misle da psihički nije najstabilnija.

Profimedia 

Kasnije je u javnost procurilo da je Wendy u ranoj fazi demencije, a završila je i na rehabilitaciji zbog dugogodišnje ovisnosti o alkoholu. 'Wendy je pila svaki dan prije odlaska u bolnicu, čak i dok je snimala emisiju', rekao je jednom izvor za The Sun dodajući da je osoblje često govorilo da je djelovala prilično pijano kada je dolazila u studio.

'Svi su to vidjeli, ali nitko nije želio ništa reći zbog bojazni da izgubi posao. Uvijek je pijana, a jedino je bila trijezna dok se oporavljala od alkohola. Ona je alkoholičarka i teško je. Ne treba joj emisija, treba joj pomoć', dodao je izvor tada. Mnogi su njezinu situaciju 'opravdali' činjenicom da ju je bivši suprug Kevin Hunter varao 15 godina, a od njega se razvela tek 2020. godine nakon 22 godine braka.

Profimedia 

Ipak, nedavno je najavila da kreće sa svojim novim projektom, točnije podcastom 'The Wendy Williams Experience' što će ujedno biti i njezin povratak u svijet medija nakon što je njezin show priveden kraju.

Više fotografija voditeljice koja je život uništila porocima, pogledajte u našoj galeriji. 

Profimedia Wendy Williams je drastično smršavila