OMILJENA VODITELJICA POTPUNO ISKRENO: 'Ne pada mi na pamet o svojim stvarima pričati kao o...'

Domaća voditeljica Antonija Blaće uskoro u novoj ulozi na malim ekranima.

Storypress

Antonija Blaćeveć je dobro poznata i mnogima omiljena televizijska voditeljica, a ovoga puta će na malim ekranima biti u drugačijoj ulozi. Naime, na RTL-u uskoro počinje 'Masked singer', a simpatična Antonija bit će jedna od detektiva/panelista u otkrivanju osoba ispod maski. Prošle sezone bila je voditeljica.

Za tportal otkrila je kakva je u društvenim igrama. 'Rasturam društvene igre i uglavnom pobjeđujem, još kad imam dobrog partnera, nema šanse da nas netko ulovi na ploči', rekla je.

Smatra da televizija nije u potpunosti dio njezinog identiteta. 'Pa ne bih rekla da je dio mog identiteta, ja sam ja što god radila, ali da se moj identitet lijepo može iskoristiti u televizijskom poslu, to je istina. Kad god zamišljam svoju karijeru u budućnosti, uvijek je na neki način vezana uz televiziju i medije', objasnila je Blaće.

Usporedila je sebe na početku karijere i danas. 'Ma slično je gotovo sve, nisam se puno promijenila osim što iskustvo ipak donosi neku sigurnost koju ne možete dobiti ničim drugim osim brojem odrađenih projekata i snimajućih dana', navela je.

Otkrila je i da ne živi puno u prošlosti. 'Ne živim puno u prošlosti, više kao dan po dan pa se gradi stalno ispočetka. Svi imamo neke svoje sudbine, svi imamo te velike trenutke, teške trenutke, i to nam je svima zajedničko. Otud bi trebala kretati međuljudska sućut. Neke su sudbine ipak teže od drugih i ne pada mi na pamet o svojim stvarima pričati kao o problemima znajući kakvih uistinu problema ima', rekla je.

A kad je njega u pitanju, Antonija je otkrila da se dosta njeguje, ali 'kampanjski'. 'Uz njegu i brigu o sebi, smatram da je najvažnije ne doživljavati sebe previše ozbiljno', zaključila je voditeljica.