'MOJA LJUBAV, MOJA INSPIRACIJA': Lejla uputila posebnu čestitku Tariku, otkrila gdje su slavili u velikom stilu

Lejla Filipović čestitala je rođendan suprugu Tariku Filipoviću.

Instagram

Lejla Filipović (46) čestitala je na Instagramu 51. rođendan svom suprugu Tariku Filipoviću.

'Moja ljubav, moj životni suputnik, moja podrška, moja motivacija i inspiracija danas slavi svoj dan. Da si mi zdrav, sretan i uvijek nasmijan. Da i dalje nesebično dijeliš svoju ljubav, emociju i empatiju. Da nas i dalje uveseljavaš i nasmijavaš. Da se i dalje veseliš kao dijete rođendanima i malim sitnicama. Sretan rođendan ljubavi!!! Volim te beskrajno. Da!', napisala je Lejla uz zajedničku fotografiju s Tarikom za koju je otkrila da je nastala u Novom Sadu. 

Čestitkama su se pridružili i njezini pratitelji. 'Divni! Sretan rođendan dragom Tariku', komentirala je Nataša Janjić Medančić.

'I mi ga volimoooooo!!! Jer je prijatelj i dobar čovjek i emotivac i genijalac i naš!!! I volimo vas zajednooooo!!! Uživajteeeee!!!', napisala je Suzy Josipović.

'Sretno. Uvijek bili tako sretni i nasmijani', 'Sretan rođendan Tariku. Divni ste. Uvijek tako zaljubljeni i sretni bili', 'Tariku svako dobro za njegov dan od srca', komentirali su Lejlini pratitelji.

Bivša misica pokazala je i kakvu tortu je dobio njezin suprug, a otkrila je i da su uživali u petak na koncertu glazbenika Mirze Selimovića s kojim je i pozirala. Glumac je pozirao s velikim osmijehom na licu u poznatom novosadskom restoranu. 

Instagram 

Podsjetimo, Lejla i Tarik su u braku od Silvestrova 2007. kada su se u tajnosti vjenčali, a dva mjeseca kasnije rodio se njihov sin Arman. Tarik je uvijek isticao da smatra i Lejlinog sina Dinu iz prvog braka svojim.