LUKSUZNI ODMOR OBITELJI ŠUPUT-TATARINOV: Maja pokazala Blooma koji spava sam u zlatnom, kraljevskom krevetu

Maja Šuput na svom je Instagramu pokazala sina Blooma Tatarinova koji je sam spavao u ogromnom krevetu.

Instagram

Već nekoliko dana, pjevačica i poduzetnica Maja Šuput zajedno sa suprugom Nenadom Tatarinovim i njihovim sinom Bloomom uživa na odmoru u Dubaiju.

Svi već dobro znaju da su veliki ljubitelji putovanja te da često mijenjaju svoju lokaciju, a ovoga su puta odabrali egzotični grad s visokim temperaturama.

Već se Maja otamo još jednom pohvalila zanosnom linijom koju je svojim pratiteljima otkrila pozirajući u kupaćem kostimu, a pratitelji nisu ostali uskraćeni ni za doživljaje najmlađeg i najslađeg člana obitelji Šuput-Tatarinov.

Tako je pokazala kako su svi zajedno pozirali na plaži, zagrljeni i nasmiješeni. 'Najveća sreća', napisala je kratko uz fotografije i dodala tri emotikona srca. 'Trio fantasticus u najboljem smislu te riječi', 'Ma kako sladak prizor', 'Super ste, samo uživajte', pisali su joj fanovi.

A kao i sa svakog putovanja, tako je Maja i s ovoga otkrila sve Bloomove dogodovštine. Sada je ipak odlučila pokazati sladak prizor svog sina kako sam spava na kraljevskom krevetu zlatne boje.

Instagram 

Instagram 

Inače, mališan će uskoro proslaviti treći rođendan, a svi jeva čekaju vidjeti kakvo će slavlje Maja organizirati tom prilikom. Jasno, sigurni smo u spektakl. 

Više Bloomovih fotografija s putovanja, pogledajte u našoj galeriji. 

Instagram Bloom Tatarinov na putovanjima