PONIŽENJA ZA HARRYJA I MEGHAN SE NIŽU: Svi ih ignoriraju i izbjegavaju, a kralj im se ipak 'smilovao'

Meghan Markle i princ Harry mogli bi biti ignorirani na ovogodišnjoj 'prestižnoj' Met Gala manifestaciji koja bi se trebala održati pet dana prije krunidbe kralja Charlesa.

Profimedia

Meghan Markle i princ Harry mogli bi propustiti pozivnicu za ovogodišnji Met Gala događaj usred njihove stalne 'drame' s kraljevskom obitelji.

Profimedia 

Godišnja gala akcija prikupljanja sredstava trebala bi biti 'najprestižniji događaj na crvenom tepihu u Hollywoodu', ali vojvoda i vojvotkinja od Sussexa 'vjerojatno neće prisustvovati'.

Met Gala održat će se samo pet dana prije krunidbe kralja Charlesa, a Harryjev i Meghanin razdor s kraljevskom obitelji izostavio ih je s popisa uzvanika, prema PR stručnjaku.

Jordan James, izvršni direktor Unlocked PR-a, rekao je: 'Sigurno ne bi bilo veliko iznenađenje da su 'odbačeni' s obzirom na njihov trenutni status unutar kraljevske obitelji i dramu koja je uslijedila.'

Profimedia 

Jordan je rekao da bi, ako Meghan i Harry uspiju dobiti pozivnicu za Met Gala, to moglo 'pojačati njihovu percepciju javnosti u Americi'.

Međutim, rekao je da će vjerojatno odbiti pozivnicu ako je i prime.

'Malo je vjerojatno da će prisustvovati jer će se nedvojbeno suočiti s pomnim nadzorom, bez obzira koliko se trudili umanjiti posljedice - osobito s obzirom na to koliko je ovaj događaj blizu Kraljevske krunidbe', rekao je.

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa također se nisu pojavili na ovogodišnjoj dodjeli Oscara, a Jordan je rekao da se čini da je došlo do 'pomaka' u načinu na koji se predstavljaju.

Profimedia 

'Iako par nije uvijek poznat po tajnosti, mislim da počinjemo uviđati promjenu u tome kako žele biti predstavljeni – je li to doista njihov izbor, iako možda nikada nećemo saznati', rekao je za Express.

Harry i Meghan nisu jedini koji su u opasnosti da ne budu pozvani na Met Galu, a priča se da je obitelj Kardashian izbačena s popisa uzvanika jer urednica Voguea Anna Wintour 'sužava popis uzvanika'.

Princ Harry i Meghan Markle okrutno su označeni kao 'nitko' nakon što se par nije pojavio na dodjeli Oscara u nedjelju.

Prijavljeno je da ne samo da dvojac nije uspio prisustvovati 95. dodjeli Oscara tijekom vikenda, nego su ih također izbjegavale velike zvijezde poput Eltona Johna, prema kraljevskom biografu.

Profimedia 

Pisac Tom Bower, koji je napisao knjigu 'Osveta: Meghan, Harry i rat između Windsora', objasnio je da su također izostali s proslave Oscara Eltona Johna prije nego što je odbi kralja Charlesa za nastup na nadolazećoj krunidbi.

Tom Bower govorio je za GB News, rekavši: 'Nisu čak ni pozvani na zabavu Eltona Johna na dodjeli Oscara. Oni su stvarno 'nitko' u Hollywoodu, ali nekako će ih kralj Charles učiniti ponovno bitnima u Velikoj Britaniji na važan događaj u njegovom životu.'

'Naravno, to je problem. On nije odlučan i potkopat će stanje monarhije u Britaniji ako ne bude jako oprezan.'

Profimedia 

Iako su i Harry i Meghan službeno pozvani na ceremoniju, još nije jasno hoće li prihvatiti i prisustvovati.

Rečeno je da par trenutno razmatra svoje mogućnosti, a Tom tvrdi da jednostavno 'vagaju' najbolji način djelovanja kako bi se 'promovirali'. 'Oni ne moraju doći. Ako ih se stavi u red 54 iza stupca, oni neće doći, što je upravo ono što bi se trebalo dogoditi', dodao je.

U galeriji pogledajte više fotografija Harryja i Meghan.

Profimedia Meghan Markle morala se odijevati u skladu s kraljevskim pravilima