'UHVATILI' SMO BEBEKA U RIJETKOM IZLASKU SA SUPRUGOM: 34 godine mlađa mu je prva prišla, a s njom je našao treću sreću

Željko Bebek sa suprugom na Zagrebačkom festivalu 2023

Robert Gaspert

Ovog je petka održan 70. jubilarni Zagrebački festival koji je okupio brojne zvijezde iz glazbene industrije među kojima su se našli Tonči Huljić, Albina, Tereza Kesovija, Franka Batelić, Mia Dimšić, grupa Feminnem, Tony Cetinski...

Na crvenom smo tepihu 'uhvatili' i pjevača Željka Bebeka koji je stigao u pratnji supruge Ružice koju zaista nemamo često priliku vidjeti u javnosti.

Robert Gašpert 

Par je za ovu priliku bio i modno usklađen te su oboje nosili outfite u crnoj boji, Željko dugi kaput i crne hlače, a Ružica kožnu jaknu koju je uskladila s crnim trapez hlačama. Crnilo su 'razbili' detaljima, ona pastelno zelenom laganom bluzom, a on zanimljivim šalom s uzorkom.

Željko Bebek jedan je od najprepoznatljivijih rock vokala iz regije, a iza sebe ima nevjerojatnu karijeru dugu pola stoljeća, a pozornost javnosti, kako to obično biva s velikim zvijezdama, privukao je i njegov privatni život.

Iza sebe pjevač ima dva braka, a s 34 godine mlađom Ružicom pronašao je treću sreću i sad uživaju u bračnom životu.

Robert Gašpert 

O samozatajnoj Ružici se u javnosti ne zna puno, ali poznato je da su se upoznali na jednom njegovom koncertu kad mu je Ružica prišla i zamolila ga da se zajedno fotografiraju.

Par se vjenčao 2002. godine u Dubrovniku. Zajedno su dobili sina Zvonimira i kćer Katarinu.

U travnju prošle godine proslavili 20. godišnjicu braka, a pjevač je svojoj dragoj tom prilikom posvetio romantičnu objavu na Facebooku.

'Sretna nam 20. godišnjica ljubavi. Hvala svima na divnim čestitkama i lijepim željama', napisao je tad.

Da je još uvijek ludo zaljubljen u svoju dragu Bebek je pokazao i prije nekoliko mjeseci kad je na Instagramu objavio njihove romantične fotografije s puta u Pariz.

Uz fotografije na kojima njih dvoje poziraju kao zaljubljeni par, a vidimo da su posjetili brojne znamenitosti poput Eiffelovog tornja, muzeja Louvre, Slavoluka pobjede…

Inače, njihov sin Zvonimir krenuo je očevim stopama i postao glazbenik, a Željko nije skrivao ponos na njega.

'Zvone je divan. Zaljubljenik u glazbu, talentiran, ambiciozan. Svira u mom bendu i putovat će na sve moje buduće koncerte, no u budućnosti tražit će svoj put. Tko zna u kojem trenutku će se to dogoditi', rekao je ranije ponosni otac za Story.

Instagram 

Njihovu obitelj mogli smo vidjeti i u prosincu kad je Željko proslavio 71. rođendan, a Ružica je tim povodom podijelila fotografije na kojima pozira sa suprugom i sinom.