'KADA JE TATA TU, SVE JE JUHUHU': Maja Šuput obilježila poseban dan za Nenada, pozirao s Bloomom na plaži

Pjevačia Maja Šuput na Instagramu je obilježila Dan očeva uz fotografije Nenada i Blooma.

Instagram

Maja Šuput, Nenad Tatarinov i njihov sin Bloom već neko vrijeme uživaju u Dubaiju, a upravo je tamo mališan proslavio i svoj drugi rođendan.

Roditelji su mu priredili pravu proslavu, a pratitelji nisu bili uskraćeni za fotografije slavlja. Maja je prvo pokazala kako je slavljenika odmah ujutro dočekala prava gozba, a potom i tijekom dana pokazala je kako se svi zajedno igraju i druže.

'Jutarnja dostava torte. Sretan rođendan mojoj najvećoj ljubavi na svijetu, mom najvećem postignuću i razlogu za neopisivu sreću. Moj život posljednje dvije godine okrenuo si naopačke, naučio me što je ljubav i što su prave vrijednosti. Volim te neopisivo, ljubavi moja mala. Dan je spreman za slavlje pa krenimo. Sretan rođendan, Bloom', napisala je.

Instagram 

Na Insta Storyjima podijelila je i obiteljske fotografije gdje sa suprugom i sinom leži na krevetu punom šarenih balona.

Dan nakon proslave, Maja je pokazala svog mezimca koji uživa u onome što najviše voli - hrani. 'Gurman 24/7' napisala je Maja u opisu fotografije na kojoj Bloom drži vilicu i slatko se smije u kameru.

A danas obitelj slavi još jedan poseban dan - Dan očeva.

'Kada je tata tu, sve je juhuhu. Hvala za svu ljubav, pažnju, igru i smijeh, tata. Sretan Dan očeva. Volimo te', napisala je Maja uz preslatke fotografije Nenada i Blooma s plaže u Dubaiju.

Više Bloomovih rođendanskih fotografija, pogledajte u našoj galeriji.

Instagram Bloom Tatarinov slavi drugi rođendan