'POKUŠAVA DOĆI K SEBI': Ivan Šarić objavio fotografiju uplakane Korane i otkrio što ju je pogodilo

Ivan Šarić je objavio fotografiju svoje uplakane zaručnice Korane Gvozdić.

Instagram

Komičar Ivan Šarić objavio je na Instagramu fotografiju svoje uplakane zaručnice Korane Gvozdić.

'Mama ostavila prvi put sina u vrtiću i pokušava doći k sebi. Teška tuga. Sat vremena kasnije došli po njega, frajer nije ni trepnuo kad nas je vidio... Mama u još većoj drami!', napisao je Ivan.

Komičar je podijelio fotografiju na kojoj grli zaručnicu kojoj je teško pala odvojenost od sina Olivera kojeg je rodila u travnju 2021. Inače, nakon rođenja, maleni Oliver bio je čak 38 dana u bolnici, a novopečenim roditeljima tada nije bilo lako.

Budući da se Oliver rodio čak mjesec dana prije očekivanog, Korana je s njim nakon poroda provela 38 dana u bolnici, a viđala ga je na svega 10-15 minuta. Ivan je prvi put vidio i zagrlio sina nakon više od pet tjedana.

'Ja sam svog sina primila u naručje 25. dan, a tata ga prvi put vidio i zagrlio nakon više od 5 tjedana. Kako to sve preživiš? Duša i tijelo se na kratko razdvoje. Početni šok, tuga i gomila suza moraju odraditi svoje, istovremeno se tijelo diže s dna, otrese 'prašinu' i bol sa sebe i kreće u pogon. I nema stajanja! Veliko hvala svim divnim ljudima s Neonatologije u Petrovoj, hvala i na hobici koja je, sigurna sam, učinila puno i čuvat ću je dok sam živa. Hvala Banci humanog mlijeka (za koju bi voljela da se više čuje) i hvala klubu roditelja Palčići jer su imali prave riječi u pravo vrijeme. Oli je super! Mi smo sretni i zahvalni! I zato #palčićgore!', napisala je jednom prilikom Korana na Instagramu na kojem često dijeli obiteljske trenutke.

Prošle godine je komičar za Story.hr progovorio o očinstvu.

'Očinstvo me promijenilo dosta, iako nisam vjerovao tim nekim tračevima i iskustvima drugih. Definitivno me promijenilo, nadam se na bolje. Ako smijem biti subjektivan, definitivno imam nekako veću snagu, veću motivaciju i puno smireniji i jači sam mentalno nego ikada dosad', rekao je.

Tada je otkrio i kome je teže razdvojiti se od sina zbog obveza. 'Sigurno nam je i jednom i drugom teško, ali mislim da povezanost između majke i prvorođenog sina je nešto što muškarac nikad neće shvatiti, odnosno može pokušati shvatiti', objasnio je Šarić.

Robert Gašpert 

A dotaknuo se i svoje veze s Koranom koja traje više od 10 godina.

‘Puno ljubavi i još više razumijevanja, poštovanja i sve što nam se ružno dogodi, pokušavamo to riješiti s još više ljubavi i razumijevanja’, dodao je.

Par se zaručio u kolovozu 2016. na odmoru u Grčkoj, a Ivan je otkrio jesu li on i Korana bliže organizaciji vjenčanja. 'Stvarno ne znam. Rekao bih ti sve, ali sad smo u trenutku da imamo malo prekrasno stvorenje oko kojeg se moramo brinuti i to nam je nekako zadnje na pameti', zaključio je komičar.