'JOŠ MALO I MISIJA ĆE BITI ISPUNJENA': Nikolina Pišek otkrila kako napreduje izazov u kojemu bi rijetka žena uspjela

Domaća voditeljica Nikolina Pišek prije nekoliko je dana otkrila da pokreće 'sedmodnevni izazov'.

Instagram

Domaća voditeljica Nikolina Pišek na svom je Instagramu prije nekoliko dana otkrila da započinje sedmodnevni izazov.

'Ono kada ti je kosa fantastična i tri dana nakon feniranja. Otvaram sedmodnevni izazov. Kako izdržati sedam dana bez odlaska frizeru i izgledati super? Javljam se sutra s novostima. Držite palčeve', napisala je Nikolina nedavno u opisu videa koji je objavila na Instagramu.

Od tada obavještava svoje pratitelje koji su oduševljeni njezinom kosom koja svakim danom i dalje izgleda savršeno kao i prošle subote kada ju je stilizirala povodom snimanja nove epizode showa 'Masked Singer'.

Tada je zablistala u žutoj haljini i još jednom pokazala zašto je već godinama nazivaju jednom od najljepših Hrvatica.

'Nisam osoba koja se dobro nosi s komplimentima, za svaki od njih nađem neku ispriku i uglavnom se osjećam neugodno. Kada dobijem ovakav buket cvijeća? Nisam navikla, ljudi. Veliko hvala nepoznatom pošiljatelju. I poruka je bila divna', napisala je Nikolina uz videozapis na kojemu je držala buket cvijeća i fotografiju koja je nastala na setu nove epizode.

Potom je na Instagramu pokazala kako je izgledala četvrti dan nakon snimanja objavivši video iz sunčanog Zagreba, a danas se ponovno osvrnula na svoju kosu uz video iz automobila.

'Video izazov, frizura u trajanju od sedam dana. Još malo i misija će biti ispunjena. Sada sam u petom danu. Imala sam dva treninga, jedno trčanje, milijun i jednu obavezu, padala je kiša, puhao je vjetar, upravo idem skupiti dijete u školu', otkrila je Nikolina pa dodala: 

Instagram 

'Frizura postojana. Ne samo postojana, već i sve bolja'.