ONI SU DOKAZ PRAVE LJUBAVI: Vole se više od 27 godina, prebrodili su teške trenutke, a nemilosrdne kritike ignoriraju

Hugh Jackman snimljen je na plaži sa suprugom nakon dobrih vijesti da nema rak.

Profimedia

Nakon što je objavio sretnu vijest da mu se rak nije vratio sedmi put, Hugh Jackman (54) uživa u blagdanima s 13 godina starijom suprugom, glumicom i producenticom Deborrom-Lee Furness.

Par je snimljen ovog vikenda na kupanju u Hampton Beachu u New Yorku. Glumac je pokazao istrenirani torzo u kupaćim hlačama dok je njegova supruga nosila plivačko odijelo.

Profimedia 

Odvažili su se na kupanje unatoč vjetru i valovima, a pri izlasku iz mora džentlmen Hugh je pomogao Deborri.

Inače, par je u braku od 1996., a tijekom tog razdoblja producentica je trpjela prozivke jer pojedincima smeta što se isklesani Jackman zaljubio u stariju ženu koja se po njima nimalo ne uklapa u holivudske standarde. Dobivala je komentare da izgleda neugledno i da treba voditi više brige o sebi, no ni ona, a ni Hugh ne mare za kritike dijela javnosti.

Profimedia 

Glumac svoju suprugu obožava od prvog dana, a strastveni poljupci na crvenom tepihu dokazuju da je za njom lud i nakon 27 godina braka.

Podsjetimo, par se upoznao 1995. na setu serije 'Correlli' u kojoj su igrali glavne uloge. 'Zaljubio sam se u nju čim sam ju vidio. Htio sam se odmah oženiti njome, iako sam bio jako mlad', svojedobno je rekao Jackman koji je tada bio u ranim 20-ima.

Profimedia 

'Seksualna kemija između njezinog i mog lika u seriji nekako se prelila u stvarni život. Bilo je nevjerojatno svaki put kad smo imali zajedničku scenu. Sramio sam se svojih osjećaja jer sam mislio da se ona nikad neće zaljubiti u mene', otkrio je glumac.

Profimedia 

Svojedobno je otkrio i tajnu svog dugog braka. 'Sretna žena, sretan život', poručio je. Par je pokušao dobiti djecu umjetnom oplodnjom, a Deborra je pobacila dva puta. Zajedno su prebrodili teške trenutke i posvojili su kćer Avu (17) i sina Oscara (22).

Hugh je više puta otkrio da pokušava djeci pružiti sve što imaju i da uživaju u mnogim privilegijama, no istodobno je strog u njihovom odgoju i uči da budu zahvalni na takvom životu.

Više fotografija sretnog para pogledajte u našoj galeriji. 

Profimedia, Instagram Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness vjenčali su se 1996. godine