SUPRUŽNICI RAĐA NA SPEKTAKLU SANJE, MARINKA I ZECA: Rasplesana Viktorija pridružila se veselom vlakiću

Sanja, Marinko i Zec održali su veliki koncert u Lisinskom, a među brojnim obožavateljima bili su i Viktorija i Dino Rađa.

Robert Gašpert

Sanja Doležal, Vladimir Kočiš Zec i Marinko Colnago drugu godinu zaredom napunili su do posljednjeg mjesta Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog, a u publici je bio i poznati domaći par.

Viktorija i Dino Rađa uživali su u hitovima Novih fosila koji su priredili pravi spektakl za svoje fanove u organizaciji Storyja. Fitness trenerica i bivša misica blistala je u predimenzioniranom, ružičastom odijelu koje je uskladila s bijelom košuljom i crnim cipelama.

Robert Gašpert 

Umirovljeni košarkaš bio je u crnoj odjevnoj kombinaciji, a supružnici su rado pozirali našem fotografu. Par je s cijelom dvoranom pjevao hitove Novih fosila 'Da te ne volim', 'Kako je dobro vidjeti te opet', 'E moj Saša', 'Šuti, moj dječače plavi', 'Košulja plava', 'Najdraže moje', 'Dobre djevojke'...

Robert Gašpert 

Viktorija je bila na nogama tijekom gotovo svake pjesme i pridružila se ostatku publike dok se plesao vlakić po dvorani.

Bilo je i više nego očito da se odlično provela kao i Dino koji je snimao rijetki nastup legendarnog tria.

Robert Gašpert 

Inače, Sanja Doležal otkrila je da je sumnjala da će se Lisinski ponovno napuniti zbog koncerta nje, Marinka i Zeca.

'Od srca hvala. Moja prva reakcija na drugi koncert bila je: 'Već smo stari i bogu dosadni. Tko će nas slušati?'', obratila se Sanja publici.

Rober Gašpert 

Obožavatelji su ugodno iznenadili pjevačicu i dokazali joj da je bila u krivu te da još uvijek itekako žele slušati velike hitove Novih fosila uživo.

Više fotografija s koncerta Sanje, Marinke i Zeca pogledajte u našoj galeriji.

Robert Gašpert Sanja, Marinko i Zec nastupili pred ispunjenom dvoranom Lisinski