ISTA EKIPA, 15 GODINA RAZLIKE: Maja podijelila staru fotku s Grubnićem i Nikolinom, tko se najviše promijenio?

Maja Šuput podijelila je 15 godina staru fotografiju s Nikolinom Pišek i Markom Grubnićem.

Instagram

Brojna poznata lica okupila su se na proslavi 20. godišnjice rada poznate hrvatske agencije za poslovanje nekretninama, a da su se odlično zabavili svjedoče i fotografije koje su podijelili na društvenim mrežama.

Imali smo prilike tako vidjeti da je Maja Šuput u izlasku uživala sa suprugom Nenadom, ali i nekima od najvažnijih žena u njenom životu.

Instagram 

S proslave se javila i Nikolina Pišek koja je zabavila svoje pratitelje ‘dramatičnim’ porukama koje joj je slala kćerkica Una Sofia, a pozornost je privukla i blistajući u crnoj haljini s upečatljivim izrezom na torzu.

Nikolina je objavila i fotografiju na kojoj je pokazala kako se družila s Majom Šuput i Markom Grubnićem, a čini se da je ova fotografija inspirirala Maju da se prisjeti jedno zajedničkog izlaska od prije čak 15 godina koju je podijelila na svom Instagramu.

Instagram 

‘Nije se mnogo promijenilo, zar ne?’, pitala je Maja uz fotografiju.

Na fotografiji se najmanje promijenila Nikolina koja je gotovo cijelu karijeru njegovala sličan imidž s dugom smeđom kosom i sličnim stilom šminkanja i odijevanja, dok Maja i Marko izgledaju prilično drugačije.

Miranda Cikotic/PIXSELL 

Pjevačica je u to vrijeme njegovala imidž slatkice s kratkom plavom kosom, dok danas izgleda zrelije i ženstvenije, a uloga majke joj odlično stoji. Marko je također s godinama pomalo promijenio imidž te je tad nosio puno kraću frizuru nego danas, ošišanu gotovo do gole kože, a također je bio glatko izbrijan dok danas nosi bradicu. 

Što vi kažete, tko se najviše promijenio?

Anketa

Tko se najviše promijenio s ove fotografije?

Glasalo je 921 korisnika