RIJETKO JE VIĐAMO OVAKVU: Meghan se napokon pojavila u javnosti, pažnju ukrao njen novi imidž

Dok se svijet zabavlja time zašto ne dolazi na krunidbu kralja Charlesa, Meghan Markle bavi se nečim drugim.

Profimedia

Dok se svijet bavi razlozima zbog kojih Meghan Markle neće biti na krunidbi kralja Charlesa, ona se odlučila pojaviti u javnosti i pokazati da se ne bavi takvim temama. Povod za ukazivanje u javnosti bilo je pružanje podrške bliskom prijatelji Misanu Harrimanu, koji je dosad imao čast objaviti nekoliko obiteljskih snimaka vojvode i vojvotkinje od Sussexa.

Naime, Misan i Meghan su dugogodišnji prijatelji pa je tako on u povijesti upisan kao autor fotografije kojom je ona objavila drugu trudnoću, ali i prve javne fotografije malene Lilibet, snimljene tijekom proslave jubileja pokojne kraljice Elizabete.

Zbog te bliske veze, Meghan je snimila najavu za njegov Ted talk, u kojoj je progovorila o tome što ih veže. Ono što je ukralo pažnju je novi imidž 41-godišnje vojvotkinje. Iako je uvijek preferirala ležerne frizure, za ovu prigodu odlučila je u potpunosti ispeglati kosu.

 'Naš sljedeći govornik ima neusporedivo oko za dobru fotografiju. Iskusila sam njegov talent iz prve ruke jer je zabilježio brojne značajne prekretnice za mene i moju obitelj. I znam da postoje i drugi koji dijele moje iskustvo', rekla je.

'Njegov objektiv je fotografirao sve, od događaja koji su promijenili svijet, nevidljivih trenutaka koje smo svi očajnički trebali vidjeti zajedno s nekim od najprepoznatljivijih lica planeta', dodala je.

 'Ali to nije uvijek bio njegov put i mogli biste se iznenaditi kada čujete ne kome, već čemu pripisuje zasluge za svoj uspjeh. Tako sam sretna što mogu poželjeti dobrodošlicu na pozornicu TED-a mom dragom prijatelju Misanu Harrimanu', zaključila je.

Njena najava po svemu sudeći nastala je u domu koji dijeli s princem Harryjem u Montecitu. Harriman je potom podijelio fotografiju vojvotkinje na svom Instagramu.