'LJUBAZNI PODSJETNIK SVIMA KOJI SU ME DODATNO GURALI S LITICE...': Ella objasnila kako se najbolje osvetiti nekome

Ella Dvornik progovorila je na svom Instagramu o osveti i uspjehu.

Instagram

Influencerica Ella Dvornik progovorila je uspjehu i osveti na svom Instagram storyju, a citirala je i svog pokojnog oca, kralja funka Dina Dvornika.

'Ljubazni podsjetnik svima koji su me dodatno gurali s litice dok sam padala (znate koji ste) - da ću vas nagu*iti puno jače nego što ste vi mene. Jer uspjeh je najbolja osveta, a moja će biti vruća', napisala je Ella uz selfie, a u pozadini se mogla čuti njezina pjesma 'Glupa ku*a'.

Instagram 

Nakon toga je citirala svog oca Dina. ''Budi dobar, izij govno'', rekao bi moj tata', istaknula je.

Instagram 

Inače, Ella je nedavno samo za Story progovorila o svojoj glazbi, liku Alterella, obitelji i karijeri. 'Alterella je lik iz metaverzuma i nastala je iz potrebe da se, za početak, glazbeno izrazim, ali na neočekivan način. Baš mi ju je bilo zabavno stvarati kao svoj alter lik i sada, nakon godinu dana, okupila je svoju publiku koja je u potpunosti razumije. Željela sam stvoriti uvjete da se mogu odvojiti od nje likom i djelom', objasnila je influencerica.

Otkrila je i da li se naviknula na život u Istri i nedostaje li joj Zagreb. 'Život u Istri je lijep, usporen, idealan ako imate malu djecu. Zagreb je moj grad i zapravo se i ne osjećam da sam ga potpuno napustila jer sam u njemu svaki tjedan poslovno. To mi daje životnu ravnotežu koja mi trenutačno odgovara', ispričala je.

Story 

Također se osvrnula na odnos sa suprugom Charlesom. 'Puno toga sam naučila o sebi kroz život u paru. U braku treba postajati međusobno poštovanje i briga o dobrobiti i jednog i drugog. Kada toga nema, nema ni veze', istaknula je Ella koja je objasnila koliko se promijenila otkad je mama.

'Sada moj svijet čine dvije djevojčice za koje sve i stvaram. Zbog njih sam bolja osoba i imam jasne prioritete. To je sigurno i najvažnija promjena', zaključila je.