PRINC HARRY IMA LUKAV PLAN ZA OČEVU KRUNIDBU: Sjedit će na 'sramotnom' mjestu, no ovo će ga utješiti

Princ Harry je odlučio učiniti što bezbolnijim svoj dolazak na krunidbu oca, kralja Charlesa III.

Profimedia

Princ Harry planira ekspresni posjet Velikoj Britaniji povodom krunidbe njegovog oca, kralja Charlesa III. sljedeće subote, 6. svibnja.

Već je poznato da je Harry popustio i dolazi na ceremoniju samo zato jer zna koliko će to značiti njegovom ocu. Iako ga očekuje hladan doček i dolazi sam te će sjediti 10 redova iza ostatka svoje obitelji, princ se nije ustrtario.

Profimedia 

No učinit će sve da njegov posjet bude brz i bezbolan. Harry namjerava odletjeti natrag u Ameriku unutar dva sata od završetka ceremonije. Bit će u Velikoj Britaniji samo oko 24 sata jer se želi vratiti kući za četvrti rođendan svog sina Archieja, koji se poklapa sa subotnjom krunidbom.

Ceremonija službene krunidbe kralja trebala bi početi u 11 sati i trajat će oko dva sata. Harry će biti u avionu i krenuti kući u Ameriku oko dva sata kasnije, u 15 sati. To će biti i prvi put nakon sprovoda njegove bake, pokojne kraljice Elizabete II. da će se susresti sa svojim ocem Charlesom i bratom, princem Williamom kao i ostatkom obitelji.

'Harry će ući u Ujedinjeno Kraljevstvo i izaći iz njega u roku 24 sata. Samo će prisustvovati krunidbi i onda otići', rekao je izvor za The Sun.

Inače, još se nagađa zašto njegova supruga Meghan Markle neće doći s njim na krunidbu. 'Nema šanse da će Meghan propustiti sinov rođendan', rekao je izvor za Page Six.

Neki vjeruju i da Markle nije spremna trpjeti poniženja na ceremoniji jer je najavljeno da će njezin suprug imati hladan doček. Također, Harry će morati sjediti 10 redova iza članova svoje obitelji.

Meghan sigurno i nije do slavlja jer su njezin otac Thomas Markle, polusestra Samantha Markle i polubrat Thomas Jr. Markle odlučili dati intervju za australsku televiziju. Osim što će Meghanina obitelj otkriti razne detalje o njoj, bit će i prikazani njezini videi i fotografije snimljeni tijekom odrastanja.

Intervju koji će sigurno privući veliko zanimanje javnosti, najavio je novinar i producent Spotlighta na Channelu 7. 'Fotografije koje Meghan Markle NIKADA nije htjela da svijet vidi', napisao je u objavi na Twitteru.

To je najavio s jednom nikad viđenom fotografijom bivše glumice. Na njoj se vidi nasmiješena Meghan koja gleda lijevo u bijeloj, raskopčanoj košulji na nekom događanju. Sjedi za stolom, a ispred nje su ostaci obroka.

Ima salvetu zataknutu u dekolte košulje, a kosa joj je podignuta u neurednu nisku punđu.

Objavljen je i trailer intervjua koji će biti prikazan u nedjelju, a Meghanina polusestra Samantha govori o njoj. 'Još bi bila konobarica da nije bilo tate', istaknula je.

Također se osvrnula na njezin brak s princem Harryjem. 'Nezdravi su jedno za drugo. To je toksična veza', rekla je Samantha. Meghanin polubrat Thomas Jr. poručio je da on i obitelj ne namjeravaju 'nestati' i da će njihov intervju promijeniti sve. Njezin otac Thomas imao je pitanje za Meghan: 'Kako mogu ovo popraviti?' aludirajući na loš odnos između njega i kćeri Meghan kojoj je ranije uništavao ugled.

Kako je najavljeno, obitelj će govoriti o Meghaninim počecima, odnosno odrastanju i njezinoj vezi s princem Harryjem.