'SPAVAJ U MIRU, MALI ANĐELE': Nikolina Pišek se oprostila od djeteta stradalog u tragediji u beogradskoj školi

Domaća voditeljica Nikolina Pišek na svom se Instagramu oprostila od djeteta preminulog nakon tragedije u beogradskoj osnovnoj školi.

Instagram

Regiju je danas potresla vijest o stravičnom slučaju u Beogradu gdje u OŠ Vladislav Ribnikar u Beogradu došlo do masovne pucnjave.

Naime, 14-godišnji učenik naoružan je ušao u školu i počeo pucati jutros oko osam sati, a policija je potvrdila da je ubijeno osmero djece i zaštitar, kao da ima i ranjenih. Kako srpski mediji pišu, riječ je o K.K. koji je u istu školu i sam išao.

O strašnoj su se tragediji oglasili i brojni Hrvati, a među njima na svom Instagramu i domaća voditeljica Nikolina Pišek.

 'Moja sućut svim obiteljima nastradalih. Nažalost, i ja poznajem neke. Molim za njih. Užas i jeza me prolaze jer bi i moje dijete bilo sada u ovoj školi da nismo odlučili drugačije. Zahvalna na tome', napisala je užasnuta Nikolina.

Sada je objavila fotografiju svijeća uz koju je napisala:

'Spavaj u miru, mali anđele. Volimo te. Zauvijek ćemo te se sjećati. Saučešće svim obiteljima', napisala je Pišek.

Na Instagramu se javilo sve više poznatih Hrvata koji su komentirali slučaj u Beogradu.

'Ovo je strašno. Nemam riječi za ovu tragediju. Saučešće obiteljima', napisala je Nina Badrić.

'Ja sam osoba koja bježi od loših vijesti i tragedija. Jednostavno ne mogu ih procesuirati. Ali, onda shvaćam da zbog bježanja, nedostatka vremena, nedostatka znanja i razgovora se događaju situacije kao ova u Srbiji. Ono što ja mogu danas napraviti je odgajati svoje dijete i usmjeravati na razgovor i razumijevanje. Da je izazov biti roditelj u ova 'prebrza vremena', izazov je. Bože, pomozi obiteljima u ovim teškim danima. Pomozi djetetu koje nije znalo drugačije. U molitvama ste mi. Bože, pomozi nam. Da budemo 'bolji roditelji' i reagiramo na vrijeme', napisala je Paula Sikirić.

Instagram 

Javila se i najpoznatija srpska manekenka Sofija Milošević.

'Tužna sam i šokirana. Ne mogu doći do riječi. Išla sam u Treću beogradsku gimnaziju koja se nalazi pored OŠ Ivan Ribnikar. Dio mene je ugašen i ne mogu doći sebi i shvatiti kako se ovo dogodilo. Podrška svim roditeljima i ljudima koji su pretrpjeli gubitke u ovom strašnom događaju', napisala je na Storyju.

Instagram 

Severina je odlučila odgoditi svoj koncert. 

'Kad se dogodi tragedija riječima neopisiva tragedija, kad odrasli zanijeme, kad tužna tišina zavlada, pjesma mora utihnuti i svi se moramo pokloniti nevinim žrtvama. Jedino primjereno u ovom trenutku je odgoditi svaki koncert, pa tako i moj, koji se trebao održati u The Babe Hotelu u Beogradu. Iskrena sućut svima koji su danas izgubili nekog svog', poručila je Severina.

Instagram