'POGLEDAO JE U BRATA, A ONDA...': Princ Harry je napravio bizarnu gestu kad je William stigao na krunidbu

Zavađeni pričnevi Harry i William susreli su se na krunidbi svog oca kralja Charlesa, a Harry se pritom jako čudno ponašao.

Profimedia

Princ Harry pojavio se sam na krunidbi svog oca kralja Charlesa koja se održava ove subote. Na samoj ceremoniji družio se sa svojim rođakinjama, princezama Beatrice i Eugenie te njihovim supruzima, Edoardom Mapellijem Mozzijem i Jackom Brooksbankom.

U Westminstersku opatiju stigao je prije svog brata princa Williama i njegove supruge Kate Middleton, a sjedio je u trećem redu između Jacka Brooksbanka i princeze Aleksandre, rođakinje pokojne kraljice Elizabete.

Profimedia 

Stručnjakinja za govor tijela Judi James komentirala je njegovo ponašanje za The Mirror i otkrila da je Harry djelovao jako nervozno dok je čekao da se pojavi njegov otac Charles.

'Dok je sjedio čekajući brata i oca da dođu vidjeli su se znakovi rastuće napetosti i anksioznosti. Grizao je usne i oblizivao se, a počeo je i brže treptati', ispričala je. 

Kad su se William i Kate pojavili, Harry je pogledao u brata, a onda 'napravio gestu ignoriranja'.

Profimedia 

'Harry je napravio nešto što je djelovalo kao čudna gesta ignoriranja ili skretanja pažnje dok su njegov otac, brat i šogorica prolazili pokraj njega', rekla je ona.

'Počeo je živahno čavrljati s Edoardom, pokazujući nešto palcem preko ramena i hihoćući se. Harry je pogledao u Charlesa kad su on, William i Kate krenuli, no nakon što je pogledao u oca, okrenuo je glavu i nastavio razgovarati s Edoardom u ključnom trenutku kad su oči svih prisutnih na ceremoniji bile uperene u Charlesa i Williama', opisala je Judi.

Profimedia 

Kako piše The Mirror, nije vjerojatno da će se posvađana braća susresti u toku dana jer se Harry neće zadržavati. Prema informacijama izvora iz palače, Harry namjerava u Velikoj Britaniji biti manje od 24 sata budući da se žuri kući u Kaliforniju budući da njegov sin Archie danas slavi četvrti rođendan.