'KONAČNO SU JE NORMALNO OBUKLI': Doris Pinčić srdačno grlila poznatog glazbenika, a gledatelje oduševilo njeno izdanje

Doris, koja je u veljači podijelila s javnošću da čeka svoje treće dijete, blistala je u crnoj midi haljini, koju je zavezala remenom tik iznad trudničkog trbuščića.

Facebook

Gost emisije 'Dobro jutro, Hrvatska' danas je bio Tonči Huljić, a na Facebooku su objavljene fotografije koje otkrivaju da su se voditelji emisije Doris Pinčić Guberović i Ognjen Golubić s njim srdačno pozdravili.

Doris, koja je u veljači podijelila s javnošću da čeka svoje treće dijete, blistala je u crnoj midi haljini, koju je zavezala remenom tik iznad trudničkog trbuščića.

I dok su gledatelji prilično često nezadovoljni njenim izdanjima na maloim ekranima, čini se da ih je ova haljina oduševila.
'Doris je danas top!', 'Jedno od najboljih ako ne i najbolje. Konačno da su je obukli normalno' i 'Prelijepa trudnica Doris', neki su od komentara gledatelja.

Vijest da čeka svoje treće dijete, a prvo sa suprugom Davorom Guberovićem, Doris je nastojala što duže zadržati za sebe, no ta je vijest odjeknula hrvatskim medijima krajem veljače.

Fotografije nastale na setu emisije pokazuju da simpatična Zadranka sve teže skriva trudnički trbuščić, ali i da blista karakterističnim trudničkim sjajem.

Nju i Davora, čini se, spojila je ljubav prema planinarenju, a zajedno su se popeli na Kilimandžaro o čemu je Doris pisala na društvenim mrežama. 'Kao i obično najbolje i najveće ideje događaju se spontano, kad si dovoljno hrabar i otvoren za sve što život može ponuditi... a uvijek može', napisala je jednom prilikom.

Doris je svoj privatni život, nakon razvoda 2020. godine od Borisa Rogoznice s kojim ima dvoje djece, skrivala od očiju javnosti. Zato je mnoge iznenadilo kada se počelo šuškati o njenoj vezi s Davorom u ožujku prošle godine. Davor također ima jedan razvod iza sebe i dvoje djece.