TUŽNI PRIZORI MASNICA I RANA: Više ne pokušava prikriti stvarno stanje, neki se boje da ju je snašlo najgore

Melanie Griffith u posljednje vrijeme zabrinjava javnost svojim izgledom.

Profimedia

Nekad popularna glumica Melanie Griffith (65) u posljednje vrijeme zabrinjava svojim izgledom tijekom pojavljivanja u javnosti.

Melanie, koja se kao 17-godišnjakinja proslavila golišavim scenama u filmovima 'Osmijeh' i 'The Drowning Pool', snimljena je ovog četvrtka dok je obavljala kupovinu. Bila je u ležernom izdanju, sportskim hlačama, majici i kožnoj jakni, a oči je sakrila iza sunčanih naočala. Kosu je podignula u punđu.

Profimedia 

Griffith je zabrinula masnicama na rukama i licu koje su se isticale. Također se činilo da ima rane na usnicama.

Profimedia 

Inače, posljednjih godina se često pričalo o njezinom izgledu lica koje je promijenila estetskim zahvatima zbog čega se smanjio broj njezinih glumačkih angažmana, odnosno odradi tek pokoju manju ulogu.

Početkom ove godine Melanie je snimljena s ožiljkom na lijevom obrazu i počelo se šuškati da je ponovno bila na operacijama. No dio javnosti je to objasnio njezinom ranijom borbom s karcinomom kože. Glumica je jednom prilikom objavila fotografiju nosa na Instagramu i objasnila da je bila na tretmanu zbog raka.

Profimedia 

'Budite pažljivi na suncu. Koristite kreme za sunčanje', poručila je pratiteljima Griffith. Ranije se u njezinim šetnjama moglo uočiti kako Melanie nosi rukavice kako bi prikrila podljeve i modrice na rukama. Gabriel Mirkin, američki doktor, ranije je objasnio da je to tipična procedura kojoj se podvrgavaju osobe koje imaju problema s trombozom, a služi za sprječavanje srčanog udara.

'Ovo je uobičajena procedura koja se radi s pacijentima kojima je tromb krenuo ili postoji mogućnost da krene k plućima ili srcu...', izjavio je doktor pa napomenuo da je ovisnost o alkoholu i drogama glumicu dodatno stavila u rizičnu grupu te da takvi pacijenti moraju promijeniti život iz korijena. Također boluje od epilepsije.

Profimedia 

Podsjetimo, Melanie je kći legendarne glumice Tippi Hedren koju gledatelji pamte po ulozi u kultnom filmu 'Ptice' redatelja Alfreda Hitchcocka koji joj skoro uništio karijeru jer je odbila ljubavnu vezu s njim.

Nakon niza kritika na svoj račun priznala je da se podvrgnula nizu estetskih zahvata i da je zbog toga požalila. 'Nisam shvatila na što nalikujem dok ljudi nisu počeli govoriti: 'O, moj Bože, što je učinila?!' To me toliko povrijedilo da sam otišla drugom doktoru i počela rješavati sve sra*e koje mi je jedna doktorica napravila. Srećom, izgledam normalnije sada', rekla je svojedobno glumica.

Profimedia 

Na taj način se pokušavala pomladiti, a smatrala je kako će tako biti privlačnija i tadašnjem suprugu, španjolskom zavodniku Antoniju Banderasu (62). Par se vjenčao 1996. i dobio kćer Stellu (26).

No njihovom je braku, kako su otkrili izvori bliski paru, presudila Melanijina ovisnost o operacijama. Antonio joj je navodno dao ultimatum da prestane s time jer ju više nije mogao prepoznati, a ona je to odbila. Razveli su se 2015. i glumac je u vezi s 20 godina mlađom Nicole Kimpel te vodi puno brige o svom fizičkom izgledu pa ga se često može vidjeti kako trči u rodnoj Španjolskoj gdje živi.

Profimedia 

Griffith je slobodna, a iza sebe osim braka s Banderasom ima još tri razvoda. Čak dva puta se udala za glumca Dona Johnsona (73). Prvi put su se vjenčali 1976. i iste godine su se razveli. Drugi put su se vjenčali 1989. kada su dobili kćer Dakotu (33), a razveli su se 1996.

Profimedia 

Njihovom braku je drugi put presudio Banderas jer su se zaljubili na setu filma 'Previše'. Melanie je navela kao razlog razvoda nepomirljive razlike, a kasnije se saznalo da je bila riječ o Antoniju.

Od 1981. do 1989. je bila u braku s glumcem Stevenom Bauerom (66) s kojim je dobila sina Alexandera (37).

Kako se Melanie mijenjala kroz godine, pogledajte u našoj galeriji.

Profimedia Melanie Griffith je izgledala drukčije prije plastičnih operacija