'NA TO POPI*DIM': Boris Rogoznica objavio fotografiju najdraže žene i otkrio što ga živcira kod nje

Domaći glazbenik Boris Rogoznica odlučio je na društvenim mrežama odati počast svojoj majci.

Instagram

Domaći glazbenik Boris Rogoznica na društvenim mrežama često objavljuje dijeliće iz obiteljskog žiivota, a ovih dana odlučio je odati počast svojoj majci. 

'Sve se nešto razmišljam.. Koliko je u biti dobro i važno da postoji Majčin dan. Kada zagaziš u neke 'zrelije' godine, dobro ti dođe ovakav dan da se sjetis kako imaš mamu. Ili da se sjetiš da si je imao', započeo je svoju objavu.

'Ja sam Bogu hvala u prvoj kategoriji. Kada nešto imaš, ne razmišljaš svakodnevno o gubitku istoga. Uzimaš zdravo za gotovo. Ali danas sam malo zastao i osvijestio koliko sam blagoslovljen da imam oba roditelja. Da su zdravi, samostalni i da me vole neizmjerno kao što ja volim svoju djecu. Čujemo se često, šaljemo si slike, pozdrave, iritantne aforizme. Šaljem joj svoje pjesme u fazama nastanka, ona uredno kaže 'nije loše' na što popizdim. I dalje mi govori da se dobro obučem, da ne udišem hladni zrak, da stavim šal oko vrata jer od glasa živim itd. A što ću kad je taka', opisao je glazbenik svoju majku.

'Neću dužiti. Sretno svim majkama, mladim i starim. Poživjele nam što duže! Sjetite ih se, bit će im drago da mislite na njih', zaključio je Rogoznica, koji je pak misteriozan kad je u pitanju njegov ljubavni status.