'MISLIM KAKO ME DINO GLEDA ODOZGO I UMIRE OD SMIJA': Danijela se ne boji fizičkih poslova, pokazala kako radi oko kuće

Danijela Dvornik pokazala je kako radi u vrtu.

Instagram

Danijela Dvornik prije nekoliko godina odlučila je užurban život u Zagrebu zamijeniti mirnijom varijantom i preseliti se na otok Brač.

Da to još uvijek smatra dobrom odlukom potvrđuju njene česte objave na Instagramu u kojima otkriva koliko uživa u životu na otoku.

Više puta je pokazala i dijelove svoje kućice na otoku koju je uredila po svom ukusu i od nje stvorila pravu mediteransku oazu. Kućicu je pomno uređivala nekoliko godina, a u rujnu 2021. se pohvalila da je adaptaciju kuće konačno privela kraju i pokazala je neke fotografije prije i nakon adaptacije.

Privatna fotografija Kuća Danijele Dvornik na Braču

Da poslovi oko kuće i uređenja okućnice nikad ne prestaju pokazala je nedavno kad je objavila fotografije maštovitog uređenja stazice u vrtu uz pomoć viška crjepova.

Instagram 

Sad je pokazala kako se ne boji zasukati rukave te je objavila fotografiju na kojoj je vidimo kako skuplja pokošenu travu odjevena u hlače s tregerima i s rukavicama na rukama.


‘Zamijenila sam ‘špice’ (mada nikada nisam previše pohodila iste) ovakvim životom. Skupljam pokošenu travu i mislim kako me Dino gleda odozgo i umire od smija. I je se sebi smijem, ali neizmjerno uživam u plodovima svoga rada u polju. Jer kad se umorim, sjednem i uživam u pogledu od milijun dolara’, napisala je Danijela uz fotografiju.

Podsjećamo, Danijela nije jedina koja je odlučila promijeniti životni stil i gradsku vrevu zamijeniti mirnijim okruženjem. Koji su se još poznati Hrvati odlučili za taj korak, možete pročitati ovdje.