'DEGUTANTAN STORY, ALI...' Marco Cuccurin pokazao kako mu izgleda dio tijela nakon velikog finala

Talentirani Marco pobjednik je dva velika showa: 'Ples sa zvijezdama' i 'Zvijezde pjevaju'.

Nova TV

Marco Cuccurin postao je novi pobjednik televizijskog showa 'Ples sa zvijezdama' zajedno sa svojom mentoricom Paulom Tonković. U finalu su pobijedili druga dva para - Dariju Lorenci Flatz i Ivana Jarneca te Franu Ridjana i Gabrielu Pilić.

No da pobjeda nije niti laka, a niti pala s neba, pokazuje posljednja objava talentiranog YouTubera. Naime, Marco je objavio fotografiju svojih stopala koja su prekrivena ranama koje je zadobio prilikom višemjesečnih i mukotrpnih plesnih proba.

Instagam 

'Degutantan story, ali ovako izgleda stopalo plesača pobjednika. Rana na ranu, ali sve se isplatilo', napisao je Marco na svom Instagram profilu. Inače, s Marcom smo porazgovarali netom nakon njegove pobjede u velikom finalu showa.

'Teško mi je bilo koju misao sada reći jer mi je glava prepuna svega. U šoku sam, stvarno nisam očekivao... Valjda te to očekivanje često razočara, a ja sam lik koji želi guštati u cijelom procesu i to sam radio s plesom, kao i s pjevanjem. Živim za glazbu i pokret, obožavam i pjevanjem i plesanje, a ljudi su to očito osjetili', rekao je Marco i dodao:

Nova TV 

'Ovo je bila sve samo se rutina. Jedan poseban tempo koji je meni jako odgovarao, iako je težak. Prošli sam tjedan završio na infuzijama i tijelo mi je reklo 'dosta', ali nisam se dao. Proces je težak, ali uživam dok plešem i siguran sam da ni s jednim drugim mentorom ne bi bilo ovako. Zahvalan sam i vjerujem da ćete nas gledati još puno, puno', zaključio je Marco.

Više Fotografija pobjednika 'Plesa sa zvijezdama' pogledajte u fotogaleriji:

Dražen Kokorić, Instagram Marko Cuccurin