KAKAV SAMOUVJERENI HOD: Bloom Tatarinov uživao u sunčanoj Istri u trendi kompletiću i s poznatom frizurom

Maja Šuput, Nenad Tatarinov i njihov sin Bloom uvaj su vikend uživali u Istri i Rijeci.

Instagram

Domaća pjevačica Maja Šuput gotovo svakodnevno na svom Instagramu objavljuje fotografije sina Blooma, prave zvijezde njezinih društvenih mreža i miljenik domaće javnosti.

Maja je ovoga vikenda imala nastupe u Puli i Rijeci, a naravno, s njom je na more otišla i njezina obitelj - suprug Nenad Tatarinov i mali Bloom.

Instagram 

Nakon njezinih nastupa, zajedno su s prijateljima uživali u sunčanim danima, a glavna zvijezda ponovno je bio Bloom sa svojom preslatkom 'palma' frizuricom i tamnoplavim kompletićem, a ovoga puta i samouvjerenim hodom prema kameri. 

Objavila je njegovu fotografiju iz dvorišta u istarskom mjestu Jadruhi gdje su uživali i u delikatesama konobe.

Instagram 

Inače, prije nekoliko dana je dana pjevačica otkrila da je maleni Bloom doživio novu avanturu. Naime, otišli su na obiteljski izlet na Sljeme gdje se Bloom prvi put u životu vozio žičarom.

'Prvi put na žičari', napisala je Maja uz fotografije na kojima ona, Nenad i Bloom poziraju tijekom vožnje. Ovo je bila rijetka prilika da Maju i Nenada vidimo u ležernim izdanjima. Maja je nosila traperice, majicu s kratkim rukavima i šiltericu, dok je Nenad nosio crne hlače i majicu preko kojih je prebacio maslinasto zelenu jaknu.

Kao i obično, Maja je dobila hrpu komentara s pohvalama za njezinu obitelj.

'Kako ste prekrasna obitelj. Majo, dečkić je isti ti 1000 posto. Maja u malom', 'Predivni ste, Bloom je neodoljiv, uživajte', 'Slatko malo čudo, volimo te', bili su samo neki od brojnih komentara.

Nedavno se obitelj vratila s Ibize gdje su proslavili Nenadov 40. rođendan i Majinu i njegovu četvrtu godišnjicu braka.

Kako su se proveli, pogledajte u našoj galeriji.