PRIJETI MU DO 30 GODINA ZATVORA: Slavni glumac proglašen krivim za silovanje, supruga u suzama pobjegla iz sudnice

Priče o njegovom nedoličnom ponašanju godinama su kružile hollywoodskim kuloarima.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumac Danny Masterson, najpoznatiji po ulozi Stevena Hydea u seriji 'Lude sedamdesete', proglašen je krivim za dva silovanja, a prijeti mu i do 30 godina zatvora.

Popularni glumac navodno je stavljao drogu u piće raznim ženama kako bi ih mogao silovati. Tužitelji navode da je silovao tri žene, uključujući i dugogodišnju djevojku, u svojoj kući u Hollywood Hillsu između 2001. i 2003. godine. Za silovanje dugogodišnje djevojke porota nije mogla donijeti presudu, ali su ga proglasili krivim za silovanje preostale dvije žene.

Profimedia 

Njegova supruga, glumica i manekenka Bijou Phillips plakala je dok su ga odvodili iz sudnice, a ostatak obitelji također je u šoku reagirao na ishod suđenja.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, priče o njegovom nedoličnom ponašanju godinama su kružile hollywoodskim kuloarima. Neki policijski izvještaji o silovanjima počeli su početkom 2000., no nikada ga nitko nije službeno optužio. 

To se promijenilo 2016. kada je policija u Los Angelesu otvorila istragu jer su Mastersona optužile tri žene. Prije no što je pokrenuta istraga, Danny je glumio u Netflixovoj seriji 'The Ranch' s kolegom Ashtonom Kutcherom, kojeg je i upoznao na snimanju serije 'Lude sedamdesete'. U seriji je tumačio Kutcherova starijeg brata.

Zbog cijele situacije, Netflix mu je dao otkaz, a njegov lik proglašen je mrtvim i više ga ne spominju. 'Nikada me nitko nije optužio ni osudio zbog zločina. U ovoj zemlji ste nevini dok vas ne proglase krivim, no čini se da u zadnje vrijeme to nije tako', kazao je nakon što je dobio otkaz u seriji 'The Ranch'.