ISTAKNULA BUJNE GRUDI I UZAK STRUK: Slavna glumica pozirala u bikiniju koji malo toga ostavlja mašti

Holivudska glumica Megan Fox posljednjih je mjeseci često na meti komentara javnosti, što zbog fizičkog izgleda, što zbog veze s glazbenikom Machine Gun Kellyjem.

Profimedia

Glumica Megan Foxpočastila je pratitelje izazovnom fotografijom na kojoj nosi minijaturni kupaći kostim. Očekivano, objava je prikupila veliki broj reakcija njezinih pratitelja koji su neumorno komentirali: 'Predivna si', 'Wow kakvo tijelo', 'Ona će i sa 70 ovako izgledati, obožavam ju'.

Inače, Megan je nedavno proslavila 37. rođendan, a ujedno je i tim povodom zasjala na naslovnici magazina 'Sports Illustrated Swimsuit'. Tada je progovorila i o problemu s kojim se bori cijeli život.

Naime, riječ je o tjelesnoj dismorfiji, mentalnom poremećaju koji karakterizira doživljaj bolesne osobe da su joj dijelovi tijela deformirani, neprivlačni, ružni, čak i odvratni, dok je nedostatak o kojem govori zapravo jedva vidljiv ili čak ne postoji.

'Imam tjelesnu dismorfiju', rekla je glumica koja je o svom stanju rijetko progovarala, a ovom je prilikom pozirala na plaži prekrivena u zlatnim, metalnim komadima u obliku haljine.

Sports Ilustrated Swimsuit/Greg Swales 

'Ne vidim se na način na koji me drugi ljudi vide. Nije postojao trenutak u mom životu u kojemu sam voljela svoje tijelo. Nikada. Kada sam bila mala, imala sam opsesiju o tome kako bih trebala izgledati. Zašto sam imala svijest o svom tijelu tako mlada, nisam sigurna. Definitivno nije bilo zbog moje okoline jer sam odrasla u veoma religioznom okruženju. Borba s voljenjem same sebe nikada neće završiti', zaključila je.