'PRIVUKLA ME IZGLEDOM, STVARNO JE PAMETNA' Marcelu Brozoviću utjehu nakon poraza pružila je supruga Silvija

Naš proslavljeni nogometaš ne voli puno govoriti o privatnom životu, no ne krije da je obiteljski čovjek.

Instagram

Iako je Marcelo Brozović odigrao sjajnu utakmicu i zaradio brojne pohvale, Inter nije uspio pobijediti u finalu Lige prvaka. Hrvatskom reprezentativcu utjehu su zasigurno pružili supruga Silvija i njihova djeca Aurora i Rafael.

Naš proslavljeni nogometaš ne voli puno govoriti o privatnom životu, no ne krije da je obiteljski čovjek. Suprugu Silviju upoznao je 2012. godine u rodnoj Velikoj Gorici, a nije im trebalo dugo da su stvoreni jedno za drugo.

Privatna fotografija 

Privukla me je izgledom. Stvarno je pametna. Studirala je biologiju na PMF-u’, ispričao je u jednom ranijem intervjuu.

Ubrzo nakon što su započeli vezu, Marcelo je zbog nogometne karijere morao preseliti u Italiju, a Silvija je otišla za njim netom nakon što je diplomirala.

Vjenčali su se na Badnjak 2016. i to u tajnosti, u društvu najbližih ljudi. Unatoč njegovoj velikoj popularnosti u domovini, ali i vani, Marcelo je uspio do kraja za sebe zadržati vijesti o obje trudnoće i porodima. Kćer Aurora je na svijet stigla u proljeće 2017., a sin Rafael se rodio u listopadu 2019.

Inače, Silviju na Instagramu prati više od 16 tisuća ljudi, a često objavljuje obiteljske fotografije njihovo dvoje djece. O Silviji je pisao i britanski The Sun, koji je tijekom Svjetskog prvenstva u Kataru objavio listu najljepših WAGsica, a među njima su se našle i tri hrvatske ljepotice. "29-godišnja Silvija glamurozna je supruga Marcela Brozovića, zvijezde Inter Milana", pisao je tada britanski medij.