JEDVA SMO JE PREPOZNALI: Ovako je Ella Dvornik izgledala prije točno 15 godina

Jedna od naših najpoznatijih influencerica tijekom godina često je mijenjala imidž, a pogotovo frizure.

Instagram

Prije točno 15 godina u Avenue Mallu u Cinestaru održana je premijera filma 'Seks i grad' koju nisu propustile brojne poznate osobe iz javnog zivota. Među njima je bila i Ella Dvornik koja je tada izgledala sasvim drukčije.

Ella je od glave do pete bila odjevena u crnom, a u ruci je imala zelenu torbu. Tada je nosila i velike bijele naočale, a plavu kosu lepršavo je raspustila.

Jurica Galoic/PIXSELL 

Jedna od naših najpoznatijih influencerica tijekom godina često je mijenjala imidž, a pogotovo frizure. Ella je poznata i po tome da ne skriva svoje ‘mane’ i da se voli našaliti na vlastiti račun, a otvoreno govori i o svojim estetskim operacijama.

'Svi su kao 'Isuse Bože kako imaš puno hrabrosti pričati o svojim zahvatima'. Jesam li vas uopće mogla prevariti? Bilo bi glupo lagati, internet sve pamti. Možda jedini win su bile grudi jer sam rodila djecu i bila sam debela, ali realno koliko dugo možeš sakrivati trudničke grudi. Nikad nisam bolje novce potrošila. Samu sebe bih zavela. Radite što god želite', poručila je.

Story 

Otkrila je tako da je tijekom godina bila na operaciji nosa, da je ubrizgala botoks i filere u usne, da je bila na zamrzavanju sala (coolsculpting), na tretmanu lica krvnom plazmom, kao i to da je operirala grudi.

Kako je Ella Dvornik mijenjala frizure pogledajte u galeriji: