NAKON ŠUŠKANJA O RAZVODU, IZMJENJIVALI STRASTI U JAVNOSTI: Barack Obama 'lupao' po stražnjici suprugu Michelle

Čini se kako razvod nije ni na vidiku.

Profimedia

Bivši američki predsjednik Barack Obamafotografiran je kako 'lupka' po stražnjici svoju suprugu Michelle Obamu tijekom obiteljskog odmora u Grčkoj. Bračni par penjao se stepenicama spomenika u Ateni, kada je Baracku 'poletjela' ruka, a simpatični trenutak zabilježen je i na kamerama.

Inače, Barack i Michelle vjenčali su se 1992. godine. Michelle je, pri upoznavanju Baracka, njemu bila mentorica u odvjetničkom uredu u kojem su radili i nije je nimalo zanimao. Ipak, na kraju ju je uspio osvojiti.

U braku su dobili dvije kćeri, Maliu i Sashu. Njihove kćeri, koje sada imaju 22 i 24 godine, imale su osam i 10 godina kada su prvi put živjele u Bijeloj kući.

Twitter 

Nedavno se šuškalo o njihovom razvodu. Strani mediji su pisali kako se Michelle sukobljava sa suprugom zbog svoje želje da osvoji Hollywood. Ona je osnovala producentsku tvrtku Higher Ground, a svim se silama trudi pridobiti slavne prijatelje kako bi je podržali u novom pothvatu.

Kako bi joj to pošlo za rukom, dotjeruje se i navodno flertuje s muškarcima, što Baracku jako smeta. Ipak, čini se da su najnovijim objavama stali na kraj šuškanjima i pokazali kako razvod nije ni na vidiku.

Više fotografija obitelji Obama pogledajte u galeriji.

Profimedia Obitelj Obama je omiljena predsjednička obitelj u SAD-u