GIULIANOVA SUPRUGA U ZAGRLJAJU DRUGOG POZNATOG SPLIĆANINA: Njihovim vatrenim plesom pohvalio se na Instagramu

Supruga Giuliana Đanića našla se u zagrljaju drugom poznatog Splićanina, a za to je imala dobar razlog.

Miroslav Lelas/PIXSELL

Splitski pjevač Giuliano svima je dobro poznat, ali o njegovoj supruzi Kristini se ne zna puno budući da on ne voli otkrivati mnogo detalja iz privatnog života.

Poznato je da je Kristina, koja je s pjevačem u braku već 20 godina, po zanimanju plesna pedagoginja i koreografkinja te je dugogodišnja članica plesne skupine Tihane Škrinjarić, a supruga je upoznala na jednom projektu na kojem su oboje surađivali.

Story arhiva 

Lijepa Kristina je upravo svojim plesnim vještinama ukrala pozornost kad se na otvorenju druge večeri Splitskog festival našla u zagrljaju jednog poznatog Splićanina- gradonačelnika Ivice Puljaka s kojim je zaplesala tango.

Puljak se svojim plesnim vještinama pohvalio i na Instagramu gdje je objavio snimku njihovog vatrenog plesa i oduševio svoje pratitelje.

‘Kristina Đanić i ja smo otvorili novu večer Splitskog festivala ‘Prokurative plešu’. Splitski plesni klubovi su pokazali svoj talent i vještine, a posebno su bile zanimljive obrade starih hitova sa Splitskog festival. Oduševljen sam kvalitetom prikazanih plesnih vještina mladih. Stvarno imamo talentiranu djecu i mlade, baš možemo biti ponosni’, napisao je Puljak uz video.

Inače, Kristina je s Giulianom u braku od 2002. te zajedno imaju sina Marka. Osim u plesu, okušala se u pjevačkim vodama pa je 1996. s grupom Neki to vole vruće snimila spot za pjesmu ‘Opasan plan’. a 2010. u seriji ‘Najbolje godine’ glumila je instruktoricu aerobika.

Neki to vole vruće, Opasan plan  YouTube

Nakon rođenja sina se posvetila obitelji.

Malo prije nego što sam upoznala Giuliana, počela sam razmišljati o glumi jer karijera profesionalne plesačice ne traje dugo. Ali otišla sam iz Zagreba, udala se, došao je Marko. Sada imam dovoljno vremena za sebe, a ova uloga došla mi je kao najljepši dar za našu osmu godišnjicu’, ispričala je Kristina u intervjuu za t-portal. Par je zajedno neko vrijeme vodio i beach bar u Podstrani, no od toga su odustali.

Jadran Babić 

Ivica Puljak je sa suprugom Marijanom u vezi od studentskih dana, a vjenčali su se 1995. Imaju troje djece, sina Tomu te kćeri Emu i Ivu.

Više fotografija Giuliana sa suprugom Kristinom pogledajte u galeriji: 

Story, Story arhiva Giuliano Đanić i Kristina Đanić