'NEMA ŠANSE DA JE TO ON': Uhićen pjevač megahita iz 2000-ih, droga ga je potpuno uništila

Nema tko početkom 2000. nije čuo za Shiftya Shellshocka i hit 'Butterfly'. Ipak, pjevač se toliko promijenio da fotografiju koju je objavila policijska postaja nikad ne bi povezali s njim da mu nisu napisali ime i prezime.

YouTube, Press

Glazbenika Shiftyja Shellshocka (48), pravog imena Seth Binzer, kojeg su mnogi zapamtili kao pjevača benda Crazy Town, uhitili su u američkom Myrtle Beachu. Policijska postaja objavila je njegovu fotografiju koja se brzinom munje proširila na društvenim mrežama upravo zato što ga mnogi nisu prepoznali.

Screenshot/YouTube 

Binzer je uhićen zbog vožnje pod utjecajem alkohola u travnju 2023., a policiju su pozvali zabrinuti vozači kada su vidjeli da poprilično krivuda autom po cesti. TMZ javlja da je pao na alkotestu te je uhićen. Sve se to dogodilo samo nekoliko dana nakon što se Seth nakon gaže potukao s Bobbyjem Reevesom, kolegom iz benda. Seth je navodno kasnio na nastup i došao je tik pred kraj, što je razbijesnilo Bobbyja pa su se posvađali pred obožavateljima. 

Myrtle Beach PD 

Rock zvijezda s početka 2000.-ih otvoreno je pričala svojedobno da ima problema s ovisnosti, ponajviše o drogama. Sudjelovao je i u TV showovima 'Celebrity Rehab' i 'Sober House'.

Podsjećamo, Binzer ima hit 'Butterfly', pjesmu koja je proslavila bend, a objavljena je u listopadu 2000. i brzo je došla na prvo mjesto Billboardovih ljestvica. Danas na YouTubeu pjesma ima oko 210 milijuna pregleda.