'KOJI JE ZGODNIJI?': Boris Rogoznica objavio fotografiju sa svojim dvojnikom, evo kako su se našli

Boris Rogoznica objavio je fotografiju sa svojim dvojnikom.

Instagram

Pjevač Boris Rogoznica često, osim svojim pjesmama, privlači pozornost objavama na društvenim mrežama.

Puno je pozornosti privukao fotografijama s plavokosom ženom, koja je lice okrenula od kamere, a za Story.hr je nedavno otkrio tko je misteriozna plavuša s kojom je putovao.

Instagram 

Riječ je o mojoj prijateljici s kojom sam bio na tom putovanju, ali nismo htjeli da joj se vidi lice jer medijska senzacija u principu nije neka naročito ugodna stvar. Moji prijatelji nisu javne osobe i tako žele ostati. Shvaćam da je javnosti to zanimljivo, ali ja imam podosta prijatelja i prijateljica i nije mi svaka s kojom prošetam, odem na plažu ili putovanje djevojka’, rekao nam je Boris.

Tom prilikom nam je otkrio i kakav je njegov ljubavni status.

Instagram 

‘Moj ljubavni status je slobodan i sretan. Uistinu se tako osjećam i priželjkujem da tako potraje još neko vrijeme. Kao da sam otkrio novu dimenziju života, uživam u slobodi i obilju svega lijepoga što mi život pruža’ bio je iskren pjevač.

Pozornost je na društvenim mrežama privukao i objavivši fotografije sa svojim ‘dvojnikom’, stand up komičarem Antom Travizijem.

‘Ajmo sad ozbiljno, koji je zgodniji?’, napisao je Boris uz fotke.

‘Ante je napravio skeč u svom showu gdje je pričao kako ga je u taksiju vozač pitao jesi li ti Boris Rogoznica. Onda su meni prijatelji to počeli slati. I onda smo se mi tu čuli, našalili i sad smo se našli na rivi. Lik je fantastičan, družili smo se cijelu večer i nadam se da ćemo biti prijatelji’, ispričao je Boris ovih dana za Dnevnik.hr.