NAJVEĆI LATINO ZAVODNIK ŠOKIRAO OBJAVOM: Žene ludjele za njim, sreću našao uz muškarca, a onda se sve srušilo

Brak je potrajao svega šest godina.

Profimedia

Nakon šest godina braka, pjevač Ricky Martin (51) razvodi se od supruga Jwana Yosefa (38).

'Odlučili smo okončati naš brak, s ljubavlju, poštovanjem i dostojanstvom zbog naše djece, poštujući sve ono što smo kao par proživjeli kroz sve ove prekrasne godine. Naša najveća želja je nastaviti ovu zdravu obiteljsku dinamiku i odnos usmjeren na mir i prijateljstvo kako bismo nastavili zajedno odgajati našu djecu, sačuvati poštovanje i ljubav koju imamo jedni prema drugima', naveli su u zajedničkoj izjavi.

Profimedia 

Inače, Ricky se godinama unazad bori za ljudska prava, a prije više od jednog desetljeća otvoreno je priznao da je homoseksualac. Brojne žene diljem svijeta s tugom su prihvatile ovu vijest s obzirom na to da je glazbenik bio miljenik nježnijeg spola.

Podsjećamo, preko surogat majke Ricky je prije 14 godina dobio blizance, Mattea i Valentina koje obožava, a odgajao ih je sa suprugom Jwanom, s kojim se vjenčao 2017. godine. Prije pet godina dobili su kćer Luciju, a posljednji je na svijet stigao sinčić Renna koji ima četiri godine.

Profimedia 

'Mi smo moderna obitelj i mislim da to ljudi trebaju vidjeti. Tako želim normalizirati ljepotu naše obitelji. Bit će to javno vjenčanje kojeg želimo podijeliti sa svijetom', rekao je tada Ricky.