'SPOJ S MUŽEM': Pogledajte kako su Maja Šuput i suprug Nenad uživali na romantičnoj večeri

Njihova ljubavna priča započela je u ljeto 2017. godine.

Instagram

Pjevačica Maja Šuput objavila je fotografiju na kojoj vidimo kako uživa u romantičnoj večeri sa suprugom Nenadom. Maja je za tu prigodu odjenula dugu žutu haljinu dok je kosu zalizala prema natrag. Nenad je bio ležerno odjeven u bijelu majicu i hlače koje je kombinirao sa sportskim tenisicama.

Maja i Nenad sa sinčićem Bloomom ovih dana uživaju na odmoru, a na Instagramu sa svojim pratiteljima rado dijele svoje zajedničke trenutke. Pjevačica je jučer objavila fotografiju iz Rovinja na kojoj pozira sa svojim sinčićem. 'Ljubav i ja u Rovinju', napisala je kratko u opisu fotografije.

Maja je podijelila i nekoliko storija na kojima vidimo malenog Blooma kako trčkara po cesti u Rovinju, jede u restoranu i vozi se u autiću. 'Bolje živim nego ministar' pjesma je koju je Maja stavila kao glazbenu podlogu uz jedan od Bloomovih videa koje je objavila.

Podsjetimo, njihova ljubavna priča započela je u ljeto 2017., kada je Nenad bio direktor jednog šibenskog hotela, a upravo tamo su se i upoznali. Par se zaručio 11. siječnja 2018. na Maldivima, a onda su se 11. svibnja 2019. vjenčali na luksuznom imanju Meneghetti u istarskim Balama. Majinu raskošnu vjenčanicu dizajnirao je njezin dugogodišnji stilist i prijatelj Marko Grubnić, kuma joj je bila Lana Gadža Čermak, a na ceremoniji vjenčanja pjevala je Martina Tomčić.

Instagram 

Golupčići su mjesecima uživali u skladnom braku, redovito su putovali po svijetu i objavljivali zajedničke fotografije, a onda je 7. listopada 2020. odjeknula vijest kako čekaju dijete. Šuput je rodila sina 17. ožujka 2021. godine. Dječaka Blooma je na svijet donijela carskim rezom u Klinici za ginekologiju i porode u Petrovoj u Zagrebu. Glazbenica je ranije izjavila kako je to njezino prvo, a vjerojatno i posljednje dijete, a čini se kako je pri toj odluci ostala.

Više fotografija obitelji pogledajte u galeriji.