GLUMICA U 45. RODILA TREĆE DIJETE: Kolega zbog nje ostavio zaručnicu u 7. mjesecu trudnoće, no brzo ga je sustigla karma

Holivudska glumica je u 45. godini rodila treće dijete, a i sama je ranije otkrila da ju je ova trudnoća iznenadila.

Profimedia

Glumica Claire Danes rodila je svoje treće dijete u 45. godini, a sretne vijesti je za People potvrdio predstavnik za javnost koji zastupa nju i njenog supruga glumca Hugha Dancyja. Par već ima dva sina, Cyrusa i Rowana.

Claire se proslavila kao 15-godišnjakinja u seriji 'I to mi je neki život' i ljubavnim filmom 'Romeo + Juliet' u kojem joj je partner bio Leonardo DiCaprio.

YouTube 

Danes, kojoj je jedna od najnovijih uloga u seriji 'Domovina', izazvala je kontroverze javnosti 2003. kada je započela vezu sa zauzetim glumcem Billyjem Crudupom s kojim se zbližila na snimanju filma 'Stage Beauty'. Billy je zbog Claire nakon osam godina veze ostavio kolegicu Mary Louise Parker koja je tada bila u sedmom mjesecu trudnoće.

Profimedia 

'To je bila strašna stvar. Bilo je to jako teško. Nisam znala kako ne biti dio te situacije. Zaljubila sam se u Billyja i morala sam to istražiti i imala sam 24 godine... Nisam baš znala kakve posljedice mogu biti.. No dobro je. Preživjela sam to', svojedobno je Danes komentirala cijelu situaciju.

Story 

Claire i Billy su bili u vezi nekoliko godina, a onda ga je ona ostavila zbog glumca Hugha Dancyja koji je poznat po seriji 'Hannibal'. Odmah je pala na njegov šarm te su se vjenčali 2009., a čini se da se ova odluka pokazala dobrom jer je par još uvijek zajedno i raduju se trećoj prinovi. 

Profimedia 

Vijest o trudnoći podijelila je još u siječnju ove godine, a tad je izjavila da je i za nju ovo bilo veliko iznenađenje.