'ZATRPANI PORUKAMA, NISMO IMALI POJMA ŠTO SE DOGAĐA': Marijana Mikulić pogođena olujom u Zagrebu, evo gdje ju je zatekla

Domaće poznate dame osvrnule su se na strašnu oluju koja je pogodila Zagreb.

Robert Gašpert

Jučer je kontinentalnu Hrvatsku pogodilo razorno, olujno nevrijeme koje je odnijelo četiri života, ozlijedilo stotinjak ljudi i prouzročilo strašne materijalne štete.

Cijela zemlja i dalje je pogođena stravičnim događajem o kojemu su se oglasila i brojna poznata lica. To je sada učinila i glumica Marijana Mikulić koja je nevrijeme uspjela izbjeći.

'Jučer smo u 12 sati krenuli iz sunčanog Zagreba i došli popodne u sunčani Rovinj. Josip je imao sastanak pa smo se Jaki i ja uvalili za izlet na more. Oko 18 sati smo zatrpani porukama o nevremenu, pojma nismo imali što se događa.

Instagram 

Nakon svega što smo vidjeli po portalima, bili smo u šoku, kao i svi vjerojatno... Iskreno suosjećam sa svima kojima su oštećeni domovi, ali pogotovo s onima s nenadoknadivim, ljudskim žrtvama', napisala je Marijana.

Uz nju, situaciju su komentirale i glumica Petra Kurtela te bivša voditeljica Nevena Rendeli Vejzović.

Instagram 

Instagram 

Tako je Nevena objavljivala stravične videozapise i fotografije Zagreba nakon oluje.

Instagram 

Glumica Petra Kurtela objavila je videozapise na kojima nepoznati muškarac pomaže 'osloboditi auto' ispod palog drveća.

Instagram 

Instagram 

'Čovjek je išao s posla, naletio svojim kombijem na srušeno stablo i krenuo piliti kako bi oslobodio auto od nekoga tko uopće nije bio tamo. Svaka čast. Ovo nije ni njegov kvart. Ovako nismo trebali svi', napisala je Petra uz dirljive i tužne videozapise.