'STRES IM JE NAPRAVIO PAKAO OD ŽIVOTA': Sve glasnija šuškanja o razvodu Harry i Meghan, sad će živjeti odvojeno?

Razvode li se princ Harry i Meghan Markle, zapitali su se mnogi.

Profimedia

Princ Harry i Meghan Markle redovito se nalaze pod povećalom javnosti, a posljednjih se mjeseci, nakon što se saznalo da im je propala suradnja sa Spotifyem sve više šuška o problemima u njihovoj vezi i o tome da se namjeravaju razvesti.

Sve je počelo nakon što su objavljeni dugoiščekivani memoari princa Harryja, nakon čega je on, kako bi ih promovirao, dao čak sedam velikih intervjua, a Meghan nije bila uz njega ni na jednom. Meghan supruga nije pratila ni na krunidbi njegova oca kralja Charlesa.

Profimedia 

Nakon razlaza sa Spotifyem par se okrenuo novim načinima zarade, a čini se da će sad više vremena provesti odvojeno. Naime, Meghan je potpisala ugovor s jednom holivudskom agencijom, a Harry se, pišu britanski mediji, sprema u Afriku gdje će snimati dokumentarac za Netflix. Meghan i njihova djeca neće ići s njim.

Na sve to, spominju se i novčani problemi, u koje je par navodno zapao nakon što im je propao 15 milijuna dolara vrijedan posao sa Spotifyem. Izvor blizak paru je za The Mirror otkrio da su Harry i Meghan nakon toga bili pod 'strašnim financijskim pritiskom oko toga kako će održavati svoj raskošan stil života u Kaliforniji, uključujući vilu vrijednu 14 milijuna dolara i goleme troškove osiguranja'.

'Taj stres, zajedno s njihovim emotivnim problemima, napravio im je pakao od života', istaknuo je anonimni izvor.

Profimedia 

Harry i Meghan su posljednji put viđeni zajedno u javnosti 4. srpnja kad su s djecom došli na lokalnu paradu u Montecitu u kojem žive, a na glasine o problemima u braku ne odgovaraju.

Nedavno se oglasio i njihov bliski prijatelj, koji je takve glasine odlučno porekao: 'To nije istina, doslovno je izmišljeno', rekao je za Page Six.