TRUDNA FANI STIPKOVIĆ IZ MEKSIKA STIGLA U DALMACIJU I POKAZALA TRBUŠČIĆ: 'Plivanje i opuštanje na mom najdražem mjestu'

Voditeljica je pozirala u crveno-bijelom kupaćem, a pratitelji su je hvalili i govorili kako je najljepša trudnica.

Instagram

Voditeljica i novinarka Fani Stipković (40) i njezin zaručnik, španjolska nogometna legenda Fernando Hierro u slatkom su iščekivanju rođenja prvog zajedničkog djeteta.

Instagram 

Dječak stiže u listopadu, a kako je Story ekskluzivno doznao prije nekoliko dana, par prije dolaska bebe planira civilno vjenčanje u Meksiku gdje žive posljednjih nekoliko mjeseci. Sada su na odmor došli u Dalmaciju. Velike su vrućine pa se Fani rashladila u moru i pokazala crveno-bijeli kupaći kostim. Tako je dala uvid i u rastući trudnički trbuščić. 

promo 

'Plivanje i opuštanje na mom najdražem mjestu' napisala je u opisu fotografija i otkrila da se nalazi u Hrvatskoj. Na Instagramu ima oko 122 tisuće pratitelja, a u komentarima ispod fotografija dobila je hrpu komplimenata. 

'Najljepša trudnica ikada', 'Najbolje stanje u kojem možeš biti', hvalili su je. 

Instagram 

Fani je godinama živjela u Španjolskoj, a ove godine se preselila u Meksikozbog zaručnika Fernanda, koji je postao direktor meksičkog kluba Chivas. Prijatelji Fani Stipković nedavno su nam ispričali kako televizijska voditeljica podnosi trudnoću. 

Instagram 

'Fani odlično podnosi trudnoću i nema nikakvih posebnih prohtjeva. Nije ni previše dobila na kilaži. Pazi na prehranu i trudi se jesti zdravo, kao i raditi lagane vježbe jer je godinama aktivno trenirala. Njezin zaručnik velika joj je potpora i podrška. Već se godinama htjela ostvariti kao majka, što je i rekla u jednom od rijetkih intervjua koje daje. U Fernandu je pronašla sve što je željela od muškarca, brižan je i pažljiv i uz njega se osjeća sigurno, kao što svaka žena priželjkuje', ispričao je.