SVI SU SUMNJALI NA NAJGORE: O smrti Sinead O'Connor se nakon policije oglasio i mrtvozornik

Svjetski poznata glazbenica preminula je u 57. godini prije dva dana.

Profimedia

Još uvijek nije poznat medicinski uzrok smrti Sinead O'Connor, rekao je mrtvozornik nakon što je jučer pregledao njezino mrtvo tijelo. Uzrok smrti pjevačice bit će poznat nakon autopsije i obdukcije i proces bi mogao potrajati nekoliko tjedana, kako pišu strani mediji.

'Policija pozvana u 11:18 u srijedu, 26. srpnja, zbog dojave o ženi koja ne daje znakove života na adresi stanovanja u području SE24. Policajci su došli. 56-godišnja žena je proglašena mrtvom na mjestu događaja. Bliži rođaci su obaviješteni. Smrt se ne tretira kao sumnjiva. Izvješće će biti pripremljeno za mrtvozornika', objavila je policija u priopćenju.

Crispin Rodwell / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Podsjetimo, svjetski poznata glazbenica preminula je u 57. godini prije dva dana. Ova strašna vijest stiže nakon što je u siječnju 2022. godine njezin 17-godišnji sin Shane oduzeo sebi život.

Tada je na Twitteru objavila njegovu fotografiju i napisala: 'Od tada živim kao nemrtvo noćno stvorenje. Bio je ljubav mog života, svjetiljka moje duše'.

Crispin Rodwell / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Inače, irska pjevačica postala je svjetski poznata 1990. godine nakon legendarne obrade Princeove pjesme 'Nothing Compares 2 U'.