TREND GAĐANJA PJEVAČICA SE NASTAVLJA: Posljednja 'žrtva' toliko se razljutila da je obožavatelja pogodila mikrofonom

Jedan od obožavatalja pjevačicu je zalio tekućinom, a ona mu nije ostala dužna.

Screenshot Twitter

Cardi Bnastupala je u Las Vegasu u klubu, kada ju je zatekao nemili incident. Naime, tijekom izvedbe, jedan od obožavatalja repericu je zalio tekućinom, a ona mu je uzvratila tako što ga je pogodila mikrofonom.

Ljutita Cardi prestala je pjevati nakon što su je pogodili, a playback se nastavio. Nakon što je obožavatelja pogodila mikrofonom, zaštitar se spustio u publiku i udaljio ga s mjesta događanja.

Podsjetimo, Cardi se proslavila svojim hitom 'Bodak Yellow'. 2017. vjenčala se sa svojim sadašnjim suprugom Offsetom na ceremoniji u spavaćoj sobi, a prije dvije godine su postali roditelji i drugog djeteta. Već ranije dobili su djevojčicu imena Kulture Kiari Cephus.

Par se više puta rastajao pa mirio, a pljuštale su i razne optužbe da je on vara na sve strane. Ipak, čini se kako unatoč svemu ne mogu jedno bez drugoga.

Profimedia 

Inače, pjevačica mu je jednom prilikom organizirala raskošnu proslavu rođendana na koju su bili pozvani mnogi poznati i uspješni izvođači. Tijekom proslave glamuroznog rođendana Cardi je suprugu poklonila ček u vrijednosti od oko dva milijuna eura.