JAVILA SE 14-GODIŠNJA INFLUENCERICA ZA KOJU JE OBJAVLJENO DA JE PREMINULA: Evo što je rekla i što stoji iza svega

Kanadska reperica i influencerica Lil Tay za koju se pisalo da je preminula se javila.

Instagram

Danas su brojni svjetski mediji javili da je kanadska reperica i influencerica Lil Tay preminula u dobi od samo 14 godina. Vijest je šokirala njene fanove. Djevojka, čije je pravo ime bilo Claire Hope, slavu na Internetu stekla je prije pet godina, a na Instagramu ju je pratilo 3,3 milijuna ljudi.

Tužnu vijest o iznenadnoj i tragičnoj smrti potvrdio je neimenovani član obitelji, a navedeno je i da je preminuo njen brat Jason Tian.

'Teška srca dijelimo tužnu vijest o iznenadnoj i tragičnoj smrti naše voljene Claire', piše u objavi za koju se pokazalo da nije istinita.

Nakon što je objavljeno da je preminula, javila se i sama Lil koja je demantirala glasine da su ona i njen brat preminuli, tvrdeći da je njen Instagram profil bio hakiran.

‘Želim svima dati do znanja da smo moj brat i ja živi i na sigurnom, ali sam potpuno slomljenog srca i borim se da nađem prave riječi’, rekla je Lil za TMZ više od 24 sata nakon što su se pojavile prve vijesti o njenoj navodnoj smrti.

'Bila su to vrlo traumatična 24 sata. Cijeli jučerašnji dan bila sam bombardirana beskrajnim srceparajućim i uplakanim telefonskim pozivima voljenih osoba dok sam pokušavala riješiti ovaj nered', dodala je za tamošnje medije. 

Lil Tay je prije pet godina optužila oca da ju je fizički i psihočki zlostavljao, a slične optužbe iznijela je i na račun svog brata.

U međuvremenu je samoproglašena 'najmlađa flekserica stoljeća' objavljivala snimke pune psovki, koje su ocrtavale raskošan hip-hop stil života. U jednom se videu pohvalila kako je kupila sportski automobil vrijedan 200.000 dolara iako nije imala vozačku dozvolu. U drugom snimljenom na na vrhu vidikovca Beverly Hillsa, govori: 'Ja upravljam Los Angelesom'.

Povezivali su je s popularnim reperima, uključujući Chiefa Keefa i XXXTentaciona, kojega je nazvala 'očinskom figurom'.

Prije pet godina pokrenuta je bitka za skrbništvo između njezinih roditelja, a na internetu su se pojavili sumnjivi navodi o njezinoj obiteljskoj situaciji i sigurnosti.

'Trenutno sam u lošoj situaciji i ne želim razgovarati o tim stvarima', rekla je za The Daily Beast u intervjuu koji je dala sa svojom majkom Angelom Tian. Otkrile su da su se morale vratiti u Kanadu jer je on to sudski zatražio.

'Prijetio je da će uhititi moju mamu ako se ne vratimo... Nisam ga vidjela nekoliko godina. Očito je da se vratio jer želi novac', rekla je tada.