PLASTIČNE OPERACIJE SU JE IZDEFORMIRALE: Poznata glumica u Splitu tulumarila sa zaručnikom Renate Sopek

Glumica Tara Reid 2009. godine posjetila je Split i dobro se zabavljala u noćnom klubu.

Pixsell/ Ivo Cagalj

Gumica Tara Reid posljednjih par godina šokira svojim izgledom, a sada su isplivale fotografije s njezinog ljetovanja u Hrvatskoj.

Holivudska slatkica još je davne 2009. godine posjetila Split i dobro se zabavljala u noćnom klubu u društvu Sergeja Bijelića, inače zaručnika voditeljice Renate Sopek

Pixell/ Ivo Cagalj 

Američka glumica tulumarila u smeđoj majici s velikim prorezom koji je otkrio njezine bujne grudi.

Sudeći prema fotografijama, dobro se naplesala, a jednom prilikom se čak primila i mikrofona. Inače, plavokosa glumica se proslavila ulogom Vicky u komediji 'Američka pita' prije više od 20 godina.

Pixell/ Ivo Cagalj 

Osim burnim partijanerskim životom, Tara godinama privlači pažnju i svojim zabrinjavajućim izgledom, odnosno mršavošću. Dobila je puno kritika na račun svog izgleda, a ona tvrdil kako nema problema s prehranom.

Story 

'Jedem puno, ali imam brz metabolizam. Mojim prijateljima je sve to smiješno jer vide koliko jedem', ispričala je glumica.

Otkrila je da je išla na liposukciju jer je htjela imati trbušnjake, a sređivala je i grudi jer je htjela da joj budu jednake. No to je rezultiralo deformacijom koju je plastični kirurg morao rješavati novim zahvatom.

Podsjetimo, Sergej je u dugogodišnjoj vezi s fitness trenericom i bivšom voditeljicom Renatom Sopek, a ona nam je nedavno otkrila kako vole provoditi slobodno vrijeme.

Story 

'Nekad je trenutak kad želimo bit s ekipom, nekad volimo biti sami. Volimo početi, naglasak na početi, gledati dobar film, jer ja redovito zaspem i ne sjećam se da sam film ikada pogledala skroz do kraja, da nisam zaspala. Tako da, ne znam što moj partner misli o tom zajedničkom gledanju filma, jer se nikad nije dogodilo. Nebitno je gdje si, bitno je da smo skupa i da to vrijeme kvalitetno provedemo', izjavila je Renata.

Kako se Tara mijenjala kroz godine, pogledajte u galeriji: