'VIDI KAKO SMO ZGODNE. BAŠ SI SE SREDILA': Nives Celzijus pokazala majku Miru, prošetale su gradom prije dolaska prinove

Pjevačica ima hrpu obveza, ne samo ljeti već i kroz godinu. Ne voli besposličariti pa ćemo je ove jeseni gledati u novoj seriji. Slobodne trenutke koristi uživajući s obitelji.

Instagram

'Kako mi se mamica sredila', rekla je pjevačica i glumica Nives Celzijus (41) u videu dok je šetala s majkom Mirom Zeljković. Pratitelji nemaju često priliku vidjeti Nivesinu majku, na svojim društvenim mrežama objavila ju je tek nekoliko puta. 

Instagram 

Sada su nosile kreacije na kojima je dominirala plava boja pa je Nives iskomentirala kako su se mama i ona 'totalno upasirale'.

'Vidi kak' smo zgodne, mamice?', komentirala je Celzijus.

Instagram 

Nives smo dosad gledali u nekoliko serija, a od ove jeseni gledat ćemo je u još jednoj jer je zvijezda nove dramske serije s elementima humora koja nas očekuje na RTL-u.

'Lik se zove Nives, ali ne glumim sebe, to je slučajno ispalo. Nives je jedna pomalo naivna i nesigurna osoba, ali dosta fatalna za muški rod, čega nije svjesna. Sviđa mi se što joj je društveni život dosta bogat za razliku od moje realnosti, pa kao mislim si: 'Uuuu napokon mi se nešto događa, neka ljubav, strast, ima dosta strasti u seriji i scenama tako da to su ovi neki zabavni dijelovi. Vrlo je odana i hraba u ljubavi', ispričala je Nives.

Instagram 

Serija obuhvaća puno različitih aktualnih tema, među kojima je i nogomet, s kojim je Nives itekako upoznata. Podsjetimo, Nives je bila u braku s bivšim nogometašem Dinom Drpićem s kojim je dobila dvoje djece, sina Leonea i kći Taishu.

Instagram 

'Zanimljivo mi je raditi tu komparaciju stvarnog života i serije i mogu čak reći da su neki momenti zaista realistični i životni. Bilo je masu nekih asocijacija: 'Uh ovo me podsjeća na ovo, ovo me podsjeća na ono' mislim ja vjerujem da je svaka sličnost sa stvarnim osobama zaista slučajna, ali bit će jako jako zabavno, i nama i gledateljima' poručila je Nives. 

Instagram 

Inače, Nives je nedavno otkrila javnosti da će postati teta jer je njezina sestra Matea trudna

Nives često objavljuje provokativne fotografije, a više o tome pogledajte u galeriji: 

Instagram Nives Celzijus često objavljuje provokativne fotografije na Instagramu