'MNOGI SU OVO HTJELI VIDJETI PA EVO': Zoran Šprajc iznenadio objavom i pokazao dio tijela koji inače vješto skriva

Omiljeni tv voditelj često nasmije svoje pratitelje zanimljivim objavama.

Instagram

Jedan od naših najpopularnijih voditelja, Zoran Šprajc, trenutačno uživa na godišnjem odmoru. Najprije je planinario Dolomitima s obitelji, a sada se javio s nepoznate lokacije pozirajući u kratkim hlačama i bez majice.

'Mnogi bi htjeli da mi vide leđa pa evo', napisao je voditelj u opisu fotografije. Objava je prikupila veliki broj reakcija, a brojni pratitelji ostavili su mu hrpu komentara ispod fotografije.

'Dobar si Zoki, ne beri brigu, Bosanci te gotive', 'Gromada u svakom pogledu', 'Ja te uvijek želim gledati', pisali su neki.

Podsjetimo, omiljeni TV voditelj nedavno je proslavio 25. godišnjicu braka sa suprugom Lidijom, s kojom ima i troje djece. Na svom Instagram profilu podijelio je i emotivnu objavu posvećenu svim zajedničkim godinama.

Instagram 

'Nakon 25 godina penjanja evo nas konačno među oblacima. Naravno u svakom usponu ima i padova, oluje, kiše i nevremena baš kako je nama bilo danas penjući se po krijesti planinskog lanca Padon na 2500 m visine. Ali kad nakon svega istraješ i stigneš do vrha budeš nagrađen spektakularnim pogledom na svijet oko sebe i na svijet u sebi. A pri povratku najljepšom i najvećom dugom koju smo ikad vidjeli. Ali nećemo tu stati, imamo pred sobom još mnogo planina i još mnogo oblaka. Živjeli!', napisao je nedavno voditelj.

Više fotografija TV voditelja pogledajte u galeriji.

Instragram Zoran Šprajc