OTAC JE JAVNO PREPUSTIO DRUGOM KOJEG JE POČELA ZVATI TATA: Kažu da joj je sve dano na pladnju, a ljepotu joj osporavaju

Mlada manekenka trenutno s dečkom uživa u Italiji.

PHOTOPRESS / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Jedna od najuspješnijih manekenka današnjice, Heidi Klum, davno je upisala svoje ime u svijet mode i modelinga, a kako trenutno stvari stoje, tim će stopama ići i njezina kći, 19-godišnja Leni Klum.

Mlada ljepotica dugo je godina živjela u privatnosti jer njezina majka nije htjela da prerano stane pod svjetla reflektora, ali posljednje dvije godine, sve je češće viđamo tamo i gdje joj je mjesto.

Njezina prirodna ljepota zaista oduzima dah, iako mnogi osporavaju njezin uspjeh upravo jer je Heidina kći.

Trenutno s dečkom Arisom Rachevskym uživa u Italiji gdje su ih uhvatili paparazzi kako se kupaju i sunčaju. Preslatki par nije skrivao koliko je zaljubljen, a grlili su se nasmiješeni u moru.

PHOTOPRESS / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Leni je pokazala i svoju nevjerojatnu figuru koju je također naslijedila od majke dok je pozirala u crnom kupaćem kostimu.

PHOTOPRESS / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Posjetimo, Heidi je Leni dobila s 23 godine starijim talijanskim biznismenom Flaviom Briatoreom.

Veza je otpočela ubrzo nakon što je Heidi okončala petogodišnji brak s Ricom Pipinom. Ne zna se kad je veza točno započela, no potvrdili su je u ožujku 2003. godine, a prekinuli prije nego što se Leni u svibnju 2004. rodila. Flavio nije pokazivao previše zanimanja ni za Leni ni za Heidi, no malenoj je to djelomično nadoknadio idući čovjek u kojeg se njezina majka zaljubila, planetarno popularni glazbenik Seal.

Seal i Heidi upoznali su se u studenom 2003. kad je ona već bila trudna s Leni, a kako je ljubav brzo planula, bio je prisutan čak i na Leninom rođenju pa je djevojčici od početka bio jedini otac za kojeg je znala.

S njenom se majkom vjenčao u svibnju 2005. godine, a djevojčicu je posvojio i odgajao kao da je njegova vlastita. I dok je Seal spremno prihvatio djevojčicu koja nije njegovo biološko dijete i pružio joj golemu ljubav tijekom odrastanja, mnoge je začudilo kako je njen biološki otac Flavio na to lako pristao.

Profimedia 

'Leni je moja biološka kći, ali nas troje smo se složili da je najbolje da je Seal posvoji. Dijete ipak treba odrastati u obitelji', rekao je Flavio za talijanske novine Corriere Della Sera 2016. godine.

Više fotografija divne Leni, pogledajte u našoj galeriji.

Instagram Leni Klum kći je Heidi Klum