'PONIŽAVALA ME I PUNILA MI GLAVU': Svekrva iz pakla skoro uništila brak holivudskog miljenika, snaha na kraju pobijedila

McConaugheyjeva supruga borila se mjesecima sa svojom budućom svekrvom i nastojala uspostaviti dobar odnos, ali to joj nije išlo za rukom.

Profimedia

Camila Alves (41), supruga holivudskog glumca Matthewa McConaugheyja (53), ispričala je kako ju je njegova majka Mary McCabe (91) dugo maltretirala prije nego što ju je 'pustila u obitelj'. 

Profimedia 

'Ona je radila sve ove stvari kada sam prvi put došla, znate? Testirala me. Ali mislim, stvarno me testirala', prisjetila se Alves u podcastu 'Southern Living’s Biscuits & Jam' prvih dana s budućom svekrvom. Zatim je pojasnila i čime ju je Mary točno dovodila do ludila. 

Story 

'Zvala me imenima njegovih bivših djevojaka, počela bi pričati na španjolskom na vrlo čudan način. Ponižavala bi me. I takve svakakve stvari', ispričala je brazilska manekenka. Osvojila ju je tako što ju je Camila povela sa sobom na poslovni put u Istanbul. 

Story 

'Cijelo putovanje do Istanbula pričala mi je svakakve priče i punila mi glavu', rekla je Camila, koja je trećeg dana putovanja shvatila da je njezina svekrva, kako je rekla, 'puna sr*nja'.

Story  Matthew i supruga Camilla

'Prebacila sam se na svoju brazilsku, latino stranu i posvađale smo se. Na kraju me pogledala kao da hoće reći: 'Okej. Sad ću te prihvatiti', govorila je Camila i dodala da se od tog dana sve promijenilo i da ona i svekrva imaju odličan odnos. Camila je poštuje, a i svekrva poštuje nju. Njihov odnos se i dalje s vremena na vrijeme zna zakomplicirati, ali uvijek sve izglade i na kraju završi s dobrim forama i smijehom. 

Story 

Camila i Matthew su prohodali 2006. i šest godina kasnije su izgovorili 'sudbonosno' da. Imaju troje djece, sinove Levija (14) i Livingstona (10) te kćer Vidu (13).

Profimedia