'DNEVNO POJEDEM 900 KALORIJA': Šokirat će vas koliko kilograma zaista ima Heidi Klum

Iako se više ne pridržava striktno jelovnika, pazi da ima uravnoteženu prehranu i naučila je kako odabrati 'pravu' namirnicu.

Instagram

Njemački supermodel Heidi Klum (50) odgovorila je na kritike koje je dobila jer je ovih dana priznala da jede samo 900 kalorija dnevno. Podijelila je video u kojem je rekla kako nikad nije morala zbrajati kalorije u životu.

Frezza La Fata - Cobra Team/BACKGRID/Backgrid UK/Profimedia 

Heidi je izazvala burne reakcije kad je iskreno odgovarala na pitanja pratitelja na Instagramu i tako otkrila kako ima 62 kile. Vitku liniju duguje doručku koji nije previše mastan, ističe. Jede poširana jaja u kokošjoj juhi/temeljcu. 

Profimedia 

Heidi je ranije rekla kako više ne prati posebne jelovnike iako se u prošlosti 'borila' s hranom. Za strane medije je ispričala da je konačno zadovoljna s tim tko je postala. 

Profimedia 

'Sretna sam tko sam i kako mi je. Da nisam, promijenila bih to. Nosim hlače koje želim nositi i živim život kako hoću. U početku sam trebala discipline po pitanju hrane, a sada sam se navikla. Ima toliko puno izbora, samo izaberite prave stvari. Tada nema borbe', pojasnila je. 

Profimedia 

Heidi je nedavno proslavila četvrtu godišnjicu braka s Tomom Kaulitzom (33), a uživali su na obali Italije. Prvi put se počelo šuškati da su u vezi u ožujku 2018., a u svibnju su se pojavili skupa na crvenom tepihu i otkrili da su zajedno. U prosincu 2018. gitarist benda Tokio Hotel je kleknuo pred manekenku, a ona je pristala. Vjenčali su se dva puta; prvi put u veljači 2019. na tajnoj ceremoniji u Los Angelesu, a onda i u kolovozu iste godine na talijanskom Capriju. 

Više o vezi Heidi i Toma pogledajte u galeriji: 

Profimedia Heidi Klum i Tom Kaulitz prvi puta su viđeni zajedno 2018. godine.